Любовний гороскоп на тиждень 23-29 жовтня: Рибам – зустріч, Овну - розчарування

Любовний гороскоп на тиждень 23-29 жовтня / колаж: Головред, фото: pexels

Астрологи склали любовний гороскоп на тиждень для всіх знаків зодіаку та розповіли, кому необхідно висловити своє розчарування.

Кожен знак зодіаку наступного тижня відчує різне, астрологи підказали, кому варто бути відвертішим у спілкуванні, а кому навпаки сентиментальнішим.

Любовний гороскоп на тиждень – Овен

Для вас життєво важливо почуватися цінним! Якщо потенційний коханець або ваш нинішній партнер вас не влаштовує, можливо вам доведеться висловити своє розчарування. Хороша новина полягає в тому, що ваші особисті стандарти стали для вас кришталево зрозумілими. Ви не потерпите, щоб у вашому житті був хтось, хто намагається змусити вас почуватися нікчемним.

Любовний гороскоп на тиждень - Телець

Усередині відбуваються глибокі зміни. Не соромтеся відпустити все, що заважає вам випробувати глибоку любов, на яку ви заслуговуєте. Місячне затемнення у вашому знаку у суботу вказує на те, що задоволення вже близько. Якщо ви самотні, це затемнення пропонує вам вивільнити весь емоційний багаж, який вам більше не служить.

Любовний гороскоп на тиждень - Близнюки

Можливо, це тиждень, коли вам знадобиться відпочити від усіх та решти, щоб відновити сили. Незалежно від вашого статусу у відносинах, знайдіть можливість піти у духовне усамітнення або провести кілька днів у розслаблюючій відпустці. Принаймні вам слід задуматися про те, чи реалізуються фізичні та матеріальні зв'язки, яких ви так прагнете.

Любовний гороскоп на тиждень – Рак

У серцевих справах ви можете бути набагато відвертішими, ніж зазвичай, але ви все одно можете робити це стримано. В результаті ваш нинішній партнер, ймовірно, буде повністю заведений вашою атмосферою! Якщо ви самотні, можливо, ви поклали на когось око і проводите дослідження, щоб визначити, чи має якесь темне минуле.

Любовний гороскоп на тиждень - Лев

Можливо, до вас наближаються значні професійні можливості! Тим не менш, якщо ви знаходитесь у стосунках, вам варто подумати, як це вплине на ваш любовний зв'язок. Можливо, це вікно вимагатиме частих поїздок або навіть повного переїзду.

Любовний гороскоп на тиждень - Діва

Серцеві справи здаються вам стабільними на цьому тижні — навіть трохи передбачуваними. У вівторок Сонце у вашому секторі зв'язку створить чудовий зв'язок із Сатурном, який зараз знаходиться у вашому секторі партнерства. Якщо ви в парі, це може зміцнити вашу прихильність до свого партнера в тому сенсі, що ви, швидше за все, говоритимете про обов'язок або відповідальність.

Любовний гороскоп на тиждень - Терези

Фінанси – гаряча тема у всіх поточних чи потенційних стосунках цього тижня. Гаряча розмова з вашим партнером про гроші майже напевно стане більш інтенсивною, ніж ви очікували. Цілком можливо, що надійде значна сума грошей, можливо у вигляді врегулювання або інвестицій. Ці кошти могли б зробити побачення набагато веселішими, але не обов'язково успішнішими.

Любовний гороскоп на тиждень – Скорпіон

Цього тижня вам практично гарантовано розмови у стосунках. У суботу у вашому секторі партнерства відбудеться місячне затемнення в повний місяць, що створює потужну енергію для змін у відносинах у вашому світі. Цілком можливо, що між вами і колись випадковим коханцем виникне глибший зв'язок — це може навіть призвести до майбутніх заручин чи шлюбу.

Любовний гороскоп на тиждень - Стрілець

Хтось сексуальний може проникнути у ваші особисті повідомлення, і, перш ніж ви це помітите, ви почнете обмінюватися повідомленнями на теми, які зовсім не поверхневі. В результаті може статися якесь надсекретне спілкування, пов'язане з вашим особистим життям, що продовжується.

Любовний гороскоп на тиждень – Козеріг

Чутливість чи сентиментальність можуть поринути у всі ваші романтичні думки цього тижня – на щастя, не в негативному ключі. Фактично замість того, щоб тримати стіни відкритими, ви, можливо, нарешті дозволите своєму серцю розтанути і відкритися одному з найприємніших любовних переживань, які у вас коли-небудь були.

Любовний гороскоп на тиждень – Водолій

У вашому сімейному житті може статися важливий поворотний момент, який торкнеться вашого особистого життя. Ви потенційно зустрічаєтеся з кимось, і ви готові зробити наступний крок і жити разом. Це могло бути захоплююче і приголомшливо одночасно. Інша можливість полягає в тому, що ви «від'єднуєтеся» від когось (ймовірно, це вже відбувається), і цього тижня один із вас повністю виїжджає.

Любовний гороскоп на тиждень - Риби

Кохання зараз непередбачуване. Якщо ви самотні, ви можете повністю розчаруватися в нескінченних додатках для знайомств або веб-профілях настільки, що видаліть все і назавжди відмовитеся від онлайн-знайомств. Як не дивно, саме коли ви це зробите, ви можете природно зустріти когось, хто живе прямо у вашому районі.

Також вам може бути цікаво:

Новини заразКонтакти