"Бідолахи травня": чий секрет можуть злити, а кому загрожують "побічки"

Два знаки Зодіаку можуть стати "бідолахами" травня / Reuters

Скорпіони можуть когось образити, попередила астролог.

Астролог Марина Скаді склала гороскоп на травень 2020 року та попередила, що "бідолахами" місяці можуть стати Скорпіони та Тельці.

Секрети Скорпіонів можуть розкрити, а Тельцям загрожують "побічки", йдеться у прогнозі експерта, який опублікували Факти.

Скаді попередила, що Скорпіонам варто обережно жартувати, оскільки люди можуть щось сприйняти на свій рахунок та образитися.

"...Зосередьтеся на собі та своїх потреб, у цьому місяці ви зможете закласти фундамент подальшого розвитку та процвітання, зрозуміти перспективи та доцільність вкладення ресурсів у ваші проекти", – порадила вона.

За словами експерта, Тельці можуть зіткнутися з помилками щодо перспектив та реалістичності робочих проектів, ділових та особистих стосунків, їм загрожує плутанина у фінансах.

“...Несприятливий час для переїздів, а також сімейних заходів, пов'язаних з переміщеннями. Особливої обережності слід дотримуватися у питаннях лікування, оскільки можлива побічна реакція на медикаменти", – попередила астролог.

Раніше повідомлялося, що гороскоп на травень 2020 дуже позитивний для Близнюків, Овнів та Дів. Представникам цих знаків Зодіаку напророкували можливість здійснити свої мрії.

Новини заразКонтакти