Гороскоп на вересень 2024: чим здивує Дів перший місяць осені

Діва - Гороскоп на вересень 2024 від Анжели Перл / Колаж: Главред, фото: instagram.com/angelapearlastrology, ua.depositphotos.com

У вересні Діви знімуть "рожеві окуляри" і зможуть побачити людей у новому світлі, розповіла Анжела Перл.

Астролог Анжела Перл склала гороскоп на вересень 2024 для Дів. Початок місяця стане часом нових починань, ініціатив і можливостей. На представників цього знака зодіаку чекають зміни в статусі, нові знайомства або ділові пропозиції.

Якщо вам цікаві астрологічні прогнози для інших знаків зодіаку, читайте матеріали:

Як розповіла астрологиня на своєму Youtube-каналі, вересень принесе Дівам значні зміни в житті, які будуть пов'язані з важливими астрологічними подіями.

З 2 вересня Плутон повертається в п'ятий дім гороскопа до 20 листопада, що може призвести до змін у романтичних стосунках.

"Плутон - планета, яка змінює наше життя, трансформує. Більше Плутон ніколи не буде у вашому п'ятому домі гороскопа. Ви будете щось змінювати. Можливо, школу для дитини. Або з'явиться нове хобі, або ви почнете проявляти себе творчо - писати книгу, картину, організовувати виставку. Відбудеться поїздка туди, куди ви давно хотіли поїхати. Будуть великі зміни у вашому романтичному житті, причому як позитивні, так і негативні", - розповіла астролог.

Що принесе Дівам молодик 3 вересня 2024 року

Молодик - це час для початку нових проєктів, стосунків або змін у житті. Діви можуть очікувати появи нових людей або можливостей, які вплинуть на їхнє життя в найближчі 12 місяців.

Можливі зміни в статусі, такі як нова робота, переїзд або початок нового життєвого циклу.

Впродовж двох тижнів після молодика Діви відчуватимуть прилив енергії, що може призвести до важливих ділових пропозицій або романтичних знайомств.

Для тих, у кого асцендент у Діві, молодик може позначитися на зовнішньому вигляді, можливі зміни стилю або зовнішнього вигляду.

Хто така Анжела Перл

Відомий астролог з 20-річним досвідом роботи. Народилася в Україні в Миколаївській області, але зараз живе в Австралії.

Навчалася в астрологічній школі Володимира Погудіна, потім - у британських, американських, австралійських тарологів.

Зараз клієнтами Перл є багато успішних людей з усіх континентів земної кулі. Анжела є частим гостем міжнародних астрологічних конференцій в Австралії, США та Європі.

Її відео з астрологічними гороскопами та розкладами карт Таро збирають мільйони переглядів в YouTube.

У 2023 році Анжела Перл отримала престижну нагороду для блогерів у Каннах.

Місячне затемнення 18 вересня - чого чекати Дівам

Місячне затемнення 18 вересня 2024 року відбудеться в сьомому домі, який відповідає за партнерство і стосунки. Це може призвести до переосмислення поточних стосунків або до нових знайомств.

Діви знімуть "рожеві окуляри" і зможуть побачити людей у новому світлі, що може призвести до відкриття прихованих аспектів у стосунках або до усвідомлення важливих істин про близьких.

Можливі нові творчі проєкти або співпраця з іншими людьми, що може збагатити особисте і професійне життя.

Затемнення може також вплинути на юридичні аспекти, такі як контракти або угоди, які можуть бути підписані в цей період.

Діви можуть стати більш помітними в суспільстві. Імовірно вони почнуть публічно виступати або займатися проєктами, які вимагають уваги.

Детальний гороскоп для Близнюків на вересень дивіться на відео:

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам також може бути цікаво:

Новини заразКонтакти