Гороскоп на листопад 2023 для Раків: примирення, застілля, хороші новини

Астролог Анжела Перл склала гороскоп на листопад 2023 для Раків / Колаж: Главред, фото: pixabay.com, скріншот

Астролог Анжела Перл склала гороскоп на останній місяць осені для представників знака зодіаку Рак.

Астролог Анжела Перл склала гороскоп на листопад 2023 для Раків.

Як розповіла фахівець на своєму YouTube-каналі, у листопаді Раки можуть відчути вплив жовтневих затемнень 14 або 28 числа. Але найважливіша подія місяця - розворот Сатурна 4 листопада.

"Якщо ви чекали на підписання контракту ще з березня або квітня, і процес ніяк не просувався, або у вас йшли переговори весь цей час, але ніяк не закінчувалися, то зараз все зрушиться з місця. Все або завершиться кульмінацією або ви вже, принаймні, будете знати відповідь щодо цих переговорів», - зазначила фахівець.

Якщо був конфлікт, сварка, то після 4 листопада буде примирення.

"Сатурн - не швидка планета. Він любить планування і все робить крок за кроком. Але якщо був стопор, пауза ще з весни, то тепер все зміниться», - додала Перл.

9 листопада Венера змінює знак і входить четвертий будинок гороскопу Раків. Це сектор, який відповідає за все, що пов'язано з сім'єю, нерухомістю, місцем проживання. Венера - це завжди гармонія та поліпшення життєвих обставин, застілля і свято.

"Чекайте на хороші новини, що стосуються нерухомості або доходу від нерухомості. Ви будете купувати красиві предмети інтер'єру, картини, вази», - свідчить гороскоп.

11 листопада ви будете багато думати і обговорювати питання здоров'я, ходити до лікаря, здавати аналізи, поїдете в санаторій.

23 листопада проявляться проблеми, які стосуються здоров'я або роботи. З 25 числа з'явиться сильне бажання чимось займатися.

27 листопада - повня в 12 будинку гороскопу, це сектор далеких земель, поїздок в ізольоване місце. Раки можуть поїхати в санаторій, лягти в лікарню на обстеження. Ви поринете в якийсь проект або роботу. Може відкритися таємниця або вам повідомлять щось, чого ви не знали раніше.

Нинішня повня - це дуже хороший час для очищення, оздоровлення. Вам потрібно викинути непотрібні речі, звільнити простір для нової енергії, порадила астролог.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Детальний прогноз для Раків на місяць дивіться на відео:

Хто така Анжела Перл

Відомий астролог з 20-річним досвідом роботи. Народилася в Україні в Миколаївській області, але зараз живе в Австралії.

Навчалася в астрологічній школі Володимира Погудіна, потім - у британських, американських, австралійських тарологів.

Зараз клієнтами Перл є багато успішних людей з усіх континентів земної кулі. Анжела є частим гостем міжнародних астрологічних конференцій в Австралії, США та Європі.

Її відео з астрологічними гороскопами та розкладами карт Таро збирають мільйони переглядів в YouTube.

У 2023 році Анжела Перл отримала престижну нагороду для блогерів у Каннах.

Вам також може бути цікаво:

Новини заразКонтакти