Гороскоп на червень 2024 для Тельців: прибуток, поїздка за кордон і нове кохання

Телець - Гороскоп на червень 2024 від Анжели Перл / Колаж: Главред, фото: скріншот, ua.depositphotos.com

У деяких Тельців буде багато комунікації з членами сім'ї, адже в житті родичів почнуть відбуватися різні події, свідчить гороскоп.

Астролог Анжела Перл склала гороскоп на червень 2024 для Тельців.

Якщо вам цікаві гороскопи на місяць для представників інших знаків зодіаку, читайте матеріали:

Як розповіла фахівчиня на своєму Youtube-каналі, перший місяць літа почнеться з руху планет у другий дім грошей Тельців.

"4 червня Меркурій входить у сектор доходів. Ви отримаєте хорошу інформацію, пов'язану з грошима, прибуток, нового клієнта або пропозицію по роботі, буде якась фінансова домовленість", - свідчить гороскоп на місяць.

6 червня - молодик у другому домі грошей.

"Молодик завжди говорить про нове: початок нової роботи, проєкту, новий клієнт, нова колаборація, купівля нових речей або нерухомості. Можливо, у вас буде новий погляд на цінності у вашому житті, на те, що ви цінуєте найбільше. Нове джерело доходу дуже ймовірне, з'явиться підробіток або ви в принципі зміните роботу", - розповіла астрологиня.

10 червня Марс входить у знак Тельця до 21 липня. У цей період представники знака будуть дуже активні. Можливо, ви спортом почнете займатися або поїдете кудись, але на одному місці точно сидіти не станете.

Хто така Анжела Перл

Відомий астролог з 20-річним досвідом роботи. Народилася в Україні в Миколаївській області, але зараз живе в Австралії.

Навчалася в астрологічній школі Володимира Погудіна, потім - у британських, американських, австралійських тарологів.

Зараз клієнтами Перл є багато успішних людей з усіх континентів земної кулі. Анжела є частим гостем міжнародних астрологічних конференцій в Австралії, США та Європі.

Її відео з астрологічними гороскопами та розкладами карт Таро збирають мільйони переглядів в YouTube.

У 2023 році Анжела Перл отримала престижну нагороду для блогерів у Каннах.

З 18 червня буде багато спілкування, зустрічей, контактів, дзвінків, коротких поїздок. Ви захочете чогось навчитися. У деяких Тельців буде багато комунікації з членами сім'ї, адже в житті родичів почнуть відбуватися різні події.

22 червня - повня у дев'ятому домі гороскопа. Відбудеться знайомство з людиною, яка зіграє важливу роль у вашому житті. Не виключено, що знайомство буде романтичним.

Тельці можуть полетіти за кордон, отримати візу, закордонний паспорт, громадянство іншої країни.

"Ще дев'ятий дім - це мотивація, пошук сенсу життя, віра. І ця повня може висвітити ваші цінності, у що ви вірите і яка ваша мотивація в житті", - прогнозує астрологиня.

Перл додала, що також проясниться якась ситуація, тому що повня вносить ясність.

Докладний гороскоп для Тельців дивіться у відео-прогнозі Анжели Перл:

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам також може бути цікаво:

Новини заразКонтакти