Гороскоп на червень 2024 для Козерогів: везіння, кохання та великі можливості

Козеріг - Гороскоп на червень 2024 від Анжели Перл / Колаж: Главред, фото: скріншот, ua.depositphotos.com

Козероги можуть закохатися. Потрібно бути обережними, бо є ризик любовного трикутника, свідчить гороскоп.

Астролог Анжела Перл склала гороскоп на червень 2024 для Козерогів.

Якщо вам цікаві астрологічні прогнози для інших знаків зодіаку, читайте матеріали:

Як розповіла фахівець на своєму Youtube-каналі, на початку червня Козерогам дуже сильно пощастить. Плутон і Юпітер принесуть представникам цього знака зодіаку гроші, великі можливості, знайомство із впливовими людьми.

4 червня чекайте на новину, пов'язану з роботою, співбесіду, пропозицію нової роботи. Можливо, у вас начальник зміниться.

6 червня - молодик. За словами Перл, щось нове відбуватиметься в бізнесі Козерогів. З'являться нові ідеї, клієнт або співробітник.

Деякі Козероги відмовляться від шкідливих звичок, від вживання цукру або кави. Нові звички варто починати впроваджувати з молодика. Закріпити її можна до повні 22 червня.

10 червня Козероги поїдуть у відпустку, подорож, Хтось запросить вас до театру, ресторану чи на виставку.

"Марс вас змусить начебто змусить вас піти в театральну студію, почати вчитися танцювати. Ви займетеся творчістю. Оскільки Марс - гаряча планета, то Козероги можуть закохатися. Потрібно бути обережними, оскільки є ризик любовного трикутника", - попередила астрологиня.

Хто така Анжела Перл

Відомий астролог з 20-річним досвідом роботи. Народилася в Україні в Миколаївській області, але зараз живе в Австралії.

Навчалася в астрологічній школі Володимира Погудіна, потім - у британських, американських, австралійських тарологів.

Зараз клієнтами Перл є багато успішних людей з усіх континентів земної кулі. Анжела є частим гостем міжнародних астрологічних конференцій в Австралії, США та Європі.

Її відео з астрологічними гороскопами та розкладами карт Таро збирають мільйони переглядів в YouTube.

У 2023 році Анжела Перл отримала престижну нагороду для блогерів у Каннах.

З 18 червня настане ідеальний час для кохання, знайомств, побачень. У вас з'явиться нове оточення, поруч будуть однодумці.

22 червня - повня у знаку Козерога. Ви будете в центрі уваги, настане ваш зоряний час. Сильніше за інших повню відчують Козероги, які народилися з 22 по 24 грудня.

Докладний гороскоп для Козерогів дивіться у відео-прогнозі Анжели Перл:

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам також може бути цікаво:

Новини заразКонтакти