Гороскоп на серпень 2024 для Овнів: що принесе останній місяць літа

Овен - Гороскоп на серпень 2024 від Анжели Перл / Колаж: Главред, фото: скріншот, ua.depositphotos.com

Найважливіша подія серпня - ретроградний Меркурій, розповіла Анжела Перл.

Астролог Анжела Перл склала гороскоп на серпень 2024 для Овнів.

Якщо ви пропустили Таро-прогноз на останній місяць літа для цього знака зодіаку, читайте матеріал: Гороскоп Таро на серпень 2024: Овнам - везіння, Тельцям - поїздка, Близнюкам - радість

Як розповіла фахівчиня на своєму Youtube-каналі, найважливіша подія серпня - ретроградний Меркурій. За її словами, в цей період не можна купувати техніку та підписувати важливі документи.

4 серпня - молодик у п'ятому домі гороскопа Овнів.

"Це новий сплеск нової енергії. П'ятий дім відповідає за любов, за закоханість. Може відбутися зустріч, знайомство, побачення з кимось, а також це може бути нове хобі, новина про дитину або новина, яка стосується вашої дитини, доньки, сина", - сказала фахівець.

Крім того, молодик може принести сплеск натхнення або новий проєкт, над яким ви працюватимете, готуватиметеся до якоїсь виставки або до поїздки на концерт. Можливо, це буде творчий семінар або зустріч.

5 серпня Меркурій розвертається і буде йти назад у секторі роботи, розв'язання проблем і здоров'я.

З 16 по 31 серпня до вас можуть повернутися колишні партнери, колеги, старі справи, пов'язані з роботою. Можливо, ви будете переробляти проєкт, повернуться ваші колишні клієнти або ви знову шукатимете іншу роботу.

"Ретро Меркурій - це щось "знову". Знову щось робити. У цей період добре подбати про здоров'я, здавати аналізи, лягти на обстеження, поїхати в ретрит, зайнятися спортом, переглянути харчування, режим дня, баланс між роботою і відпочинком", - свідчить гороскоп.

6 серпня Венера принесе Овнам гарні новини, комфорт, задоволення, гроші, фінансовий прибуток від вашої роботи. Можливо, в Овнів почнуться романтичні стосунки.

14 і 15 серпня буде з'єднання Юпітера в третьому домі спілкування та комунікацій. Не виключено, що відбудеться поїздка.

"Варто проявити обережність. Марс може бути агресивною планетою. Є ризик конфлікту із сестрою, братом, сусідами", - попередила Анжела Перл.

19 серпня - повня у секторі друзів.

"З'ясується якась новина, інформація, що стосується подруги, друга. Ви зустрінетеся з тим, із ким давно не бачилися, можливо, ще з часів дитинства. Овни можуть переглядати свою участь у команді, у якійсь групі людей. Можливо, ви будете знову щось організовувати - день народження, весілля, конференцію, семінар", - розповіла астрологиня.

23 серпня Овни можуть отримати підвищення по службі або перейти в іншу структуру, інший відділ. Зміниться керівник або ви будете собі брати помічника, асистента.

30 серпня Венера увійде в сьомий дім партнерства і стосунків. Венера в цьому секторі позначає не лише любовні, романтичні стосунки, а й ділові.

"Якщо відкладатимуться якісь ділові зустрічі, наради, підписання якихось паперів, то не хвилюйтеся, тому що все це нормально, і все це трапиться після 30 числа", - додала астрологиня.

Докладний гороскоп для Овнів дивіться у відео-прогнозі Анжели Перл:

Вам також може бути цікаво:

Новини заразКонтакти