Гороскоп на 31 жовтня для всіх: небезпеки та неждана приємність

Скорпіонам астропрогноз обіцяє несподівану приємність / УНІАН

Земному знаку Зодіаку можуть поставити несподіваний діагноз.

У суботу та 15-16 місячний день – 31 жовтня – вдруге за цей місяць буде повня. У цей день з серйозними неприємностями можуть зіткнутися три знаки Зодіаку – Терези, Діва та Риби.

Терезам загрожує втрата великої суми, Дівам – несподіваний діагноз, а Риб гороскоп на 31 жовтня 2020 року попередив про небезпеки, повідомляє supercook.ru.

Позитив у суботу астропрогноз пообіцяв Скорпіонам – їм світить неждана приємність.

Яку суботу напророчено представникам водної стихії

Загрожують небезпеки – аварії та травми. Можливі втрати. Краще посидіти вдома. Несподівані новини можуть змінити не лише плани, а й життя.

Можливо, ви несподівано отримаєте приємну новину. Керівництво може допомогти вам у втіленні планів у життя. Якщо потрібно розв'язати важливі питання – зробіть це.

Нікому не дозвольте зробити вас своєю тінню, відстоюйте власні інтереси. Накопичилося багато роботи, а сил може бути менше.Читайте такожМолодий місяць у листопаді 2020: коли настане в Україні, і що можна робити

Яку суботу напророчено представникам повітряної стихії

Необхідна обережність під час прийняття остаточних та важливих рішень. Довіряйте здоровому глузду та інтуїції, а не порадам. Не ведіться на надто привабливі пропозиції – можна втратити велику суму.

Варто працювати у команді, результат буде кращим. Займіться плануванням нових справ.

Постарайтеся правильно чинити й не поспішати з висновками. Спілкування може принести негатив. Варто відсторонитися від справ та навести лад у душі.

Яку суботу напророчено представникам земної стихії

Якщо підете до лікаря, можете отримати несподіваний діагноз. Навряд чи вдасться розв'язати якісь проблеми. Не найкращий день для спілкування.

Ви станете емоційнішими, постарайтеся не начудити. Навряд чи ви розв'яжете проблеми. Краще приділіть час спілкуванню в інший день.

Є загроза падіння авторитету через легковажність, поверхневість суджень та неуважності. Не варто розраховувати, що вдасться розв'язати якісь проблеми.

Яку суботу напророчено представникам вогняної стихії

Щоб досягти найкращого результату, варто працювати у колективі. До будь-якої справи ставитеся серйозно та не "вимикайте" відповідальність.

Новина, на яку ви не чекали, може перевернути плани. Ви можете з кимось познайомитися. Перевірте, чи не набудували ви повітряних замків.

Плани може перевернути несподівана новина. Будьте стриманими та відмовтеся від ризикованих дій.Читайте такожДругий жовтневий повний місяць 2020: точний час та головні лузери дня

Автор: Катерина Присяжнюк
Новини заразКонтакти