Гороскоп на 2024 рік для Овнів: Зелений Дракон принесе успіх, кохання й прибуток

Що принесе Овнам 2024 рік - прогноз Анжели Перл / Колаж: Главред, фото: pixabay.com, скріншот

У новому році на Овнів чекає удача, стрибок вгору, підйом. З'явиться відчуття свободи, свідчить гороскоп на рік.

Астролог Анжела Перл склала гороскоп для Овнів на весь 2024 рік. За її словами, перша половина року у представників цього знака зодіаку буде дуже прибутковою, доходи зростуть. Чекайте на подарунки долі. У другій половині року (приблизно з червня) дуже велику роль гратимуть знайомства, які можуть відкрити нові горизонти.

"Почнемо з найголовнішої планети - Юпітера, тому що це планета удачі, везіння, подарунків, долі. Юпітер до 26 травня перебуває у секторі грошей. Тому якщо ви збираєтеся робити інвестиції, вкладати кудись, купувати щось дороге, якщо у вас є фінансові ідеї, то реалізуйте їх до 26 травня", - розповіла фахівець на своєму YouTube-каналі.

Після 26 травня і до кінця року у Овнів триватиме дуже хороший період. Відбудеться щаслива подія у родичів, може збільшитися сім'я. Наприклад, народиться дитина, сестра вийде заміж, з'явиться зять.

З 18 по 21 квітня Юпітер з'єднається з Ураном. Така астрологічна подія відбувається раз на 13-14 років.

"Уран - це планета свободи, сюрпризів і несподіванок. Ці дні з середини квітня можуть принести несподіванки в сфері фінансів і доходів, отримання грошей, аж до виграшу в лотерею. Але також це може і поміняти ваше джерело доходу. Овни можуть різко змінити роботу. Я б не радила вкладатися в те, в чому ви не впевнені фінансово в середині квітня. Минулого разу таке з'єднання було в 2010 році, 14 років тому. Згадайте, що тоді у вас відбувалося», - розповіла астролог.

В цілому, на Овнів чекає удача, стрибок вгору, підйом.

"З'явиться відчуття свободи. Можливо ви отримаєте якийсь юридичний документ або якийсь статус або ще щось, що дозволить вам почуватися більш вільно», - свідчить гороскоп.

Плутон - планета трансформації та великих змін - виходить з 10-го будинку кар'єри 20-22 січня. У зв'язку з цим щось зміниться, закінчиться і трансформується.

"Буде інший напрямок, інша сфера діяльності, інша кар'єра, статус. Плутон йшов по сектору статусу всі ці роки з 2000-го, і ваш статус може змінитися», - розповіла астролог.

За словами Перл, Плутон - це найпотужніша планета в астрології. Вона може дуже сильно поміняти мрії, бажання Овнів та їхні плани на майбутнє. Буде змінюватися оточення, і це залежатиме від того, в яку компанію або організацію ви потрапите. У деяких представників цього знака зодіаку зодіаку з'явиться більше впливу. Ви станете більш відомою людиною, підете в політику або будете блогером.

Всі три літніх місяці порадують Овнів достатком. Вам пощастить і здійсниться бажання завдяки інформації, знайомству, знанням.

Хто така Анжела Перл

Відомий астролог з 20-річним досвідом роботи. Народилася в Україні в Миколаївській області, але зараз живе в Австралії.

Навчалася в астрологічній школі Володимира Погудіна, потім - у британських, американських, австралійських тарологів.

Зараз клієнтами Перл є багато успішних людей з усіх континентів земної кулі. Анжела є частим гостем міжнародних астрологічних конференцій в Австралії, США та Європі.

Її відео з астрологічними гороскопами та розкладами карт Таро збирають мільйони переглядів в YouTube.

У 2023 році Анжела Перл отримала престижну нагороду для блогерів у Каннах.

Крім того, в 2024 році Сатурн буде змушувати Овнів вирішувати якісь справи, які тягнуться ще з минулого.

"Ви можете, якщо хочете, поміняти свій імідж, зовнішність, тіло. Це буде найлегше зробити саме в 2024 році. Також програється тема стосунків. Багато Овнів одружаться, вийдуть заміж. Це час шлюбів і час розлучень. Якщо ви вільні, то зустрінете когось. Якщо вже є стосунки, то вони повинні перейти на наступний рівень. Якщо ви зустрічаєтеся, то або ви зрозумієте, що вам треба розійтися, або це приведе до шлюбу», - свідчить гороскоп на 2024 рік.

Венера не буде ретроградною в 2024 році, й це дуже хороша новина. У знаку Овна планета буде з 13 по 30 квітня.

"У цей період ви будете випромінювати гармонію, радість. Будете шикарно виглядати і, як магніт, почнете притягувати до себе погляди оточуючих», - розповіла Перл.

Більш детальний гороскоп 2024 для Овнів дивіться на відео:

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам також може бути цікаво:

Новини заразКонтакти