Гороскоп для всіх на 9 жовтня: "цар гори" та подвійні неприємності

Тельці відчую себе на висоті, зазначається у гороскопі / Reuters

Життя одного знака Зодіаку може різко змінитися.

У 22 місячний день – у п'ятницю, 9 жовтня, знак Зодіаку Телець може відчути себе "царем гори". Гороскоп на 9 жовтня 2020 року спрогнозував Тельцям можливість відчути себе на висоті.

Овнів астропрогноз попередив про загрозу подвійних неприємностей, повідомляє supercook.ru.

В останній день цього робочого тижня Дівам прогнозується різка зміна життя.

Яку п'ятницю спрогнозовано представникам водної стихії

Вам по кишені те, чого ви бажаєте. Відмовтеся від надто бурхливого способу життя – самопочуття може погіршитися.

Поки не варто робити більше, впливові люди можуть вас не підтримати. Прийшов час розрахуватися з тими, хто просто так вам допомагав.

Ви можете хотіти того, що неможливо втілити у життя, тому будете боротися з "вигаданими монстрами". Можливе падіння настрою та серйозне погіршення самопочуття.Читайте такожГороскоп на 19 жовтня для всіх: нагорода за ризик та "розривна" сварка

Яку п'ятницю спрогнозовано представникам земної стихії

Можна робити покупки, але не можна кидати великі суми на вітер. Ви можете вдало завершити справу чи отримати пропозиції щодо роботи. Ви можете відчути себе на висоті у всіх планах.

Життя може різко змінитися. Протипоказано спілкування зі слизькими людьми. Є загроза катастроф та травм.

Успіх у будь-якій справі світить тим людям, які переконані у своїй правоті та чинять, ґрунтуючись на глибоких почуттях.

Яку п'ятницю спрогнозовано представникам повітряної стихії

Відмовтеся від покупок, краще заощадити гроші. Серйозні зусилля можуть виявитися марними, а обіцянки – брехливими. Не беріть на себе серйозні зобов'язання та відмовтеся від важливих рішень. Можлива зміна планів.

Через агресію та вибух емоцій можна втратити гроші чи довіру партнерів. Джерелом багатьох проблем можуть стати нові знайомі. Бережіть себе.

Можливо, доведеться захищати власні інтереси та боротися з витівками недоброзичливців.

Яку п'ятницю спрогнозовано представникам вогняної стихії

До обіду чекайте натхнення. Після обіду краще відмовитися від спілкування та справ – є загроза несподіваних неприємностей, які можуть негативно вплинути на стосунки з друзями.

Можете прикупити щось дороге, але не вироби з каменю чи електроприлади. Не беріть на себе серйозні зобов'язання та не приймайте важливі рішення.

Поводьтеся стриманіше, аніж зазвичай. Вам загрожують неприємності, які можуть негативно вплинути на стосунки з друзями. Можливо, ви отримаєте неприємні новини.Читайте також"Смакують плітки": астролог вказав на любителів "жовтухи"

Автор: Катерина Присяжнюк
Новини заразКонтакти