Гороскоп для всіх на 26 березня: "кидалово", заборона на алкоголь і сюрпризи

Терезам загрожує "кидалово", зазначається у гороскопі / Reuters

Представникам водної стихії спрогнозовані любовні несподіванки.

Найнегативніший гороскоп на 26 березня 2021 року та 14 місячний день – це п'ятниця – складено для знаків Зодіаку Терези та Риби. Терезів попередили про загрозу обманів і зрад, а Рибам загрожують грошові втрати та розставання з мрією.

Овнам в останній робочий день цього тижня заборонено вживати алкоголь, повідомляє supercook.ru.

Скорпіонам спрогнозовані несподіванки на любовному фронті.

На яку п'ятницю порадили налаштовуватися водним знакам Зодіаку

На фінансовому фронті небо можуть затягнути хмари – загрожують втрати. Не концентруйтеся на негативі. Приділіть увагу літнім родичам.

На любовному фронті може несподівано статися щось приємне. Можна присвятити час продовженню роду. Не варто витрачати забагато сил на якісь справи.

Неординарні ідеї, швидше за все, не зможуть стати реальністю. Не варто надто швидко приймати рішення, іноді подіям просто потрібно дозволити йти своєю чергою.Читайте такожГороскоп для всіх на 1 квітня: захисні зв'язки та життєва революція

На яку п'ятницю порадили налаштовуватися земним знакам Зодіаку

Потрібно буде "увімкнути" розум, протипоказані експерименти й ризик. Не займайтеся тим, у чому не розбираєтеся. Якщо можете – не використовуйте електроприлади й предмети, якими можна порізатися.

Робіть все так, як і раніше. Не варто ризикувати. Краще не використовувати у роботі електроприлади й предмети, якими можна порізатися.

Ви можете почати сумніватися у собі, у своїй роботі та у людях, які вас оточують. Не скидайте негатив на близьких. Не намагайтеся звалити свій тягар на чиїсь плечі.

На яку п'ятницю порадили налаштовуватися вогняним знакам Зодіаку

Ви можете вляпатися у конфлікт через сильні емоції. Не варто різко висловлюватися про колег та спілкуватися з керівництвом у режимі підвищених тонів.

Не варто надто інтенсивно тренуватися. Не ризикуйте, якщо будете працювати з електроприладами й гострими предметами чи матеріалами.

Забудьте про алкогольні напої. Відмовтеся від необдуманих слів та жартів з подвійним дном. Після обіду ви можете отримати погану новину.

На яку п'ятницю порадили налаштовуватися повітряним знакам Зодіаку

Старі партнери можуть несподівано щось запропонувати. Потрібно "увімкнути" розум, не варто поспішати – вас можуть обдурити й зрадити. Бережіть здоров'я – старі захворювання можуть"прокинутися". Сон може сповістити про майбутнє.

Життєвих сил буде багато. Якщо хочете отримати результат – дійте активно. На любовному фронті очікуються зміни.

У чоловіків буде забагато життєвих сил, через це їм може захотітися влаштувати життєву "революцію". Жінки можуть стати чарівнішими й сексуальнішими.

Астропрогноз для всіх знаків Зодіаку від експерта

У п'ятницю можна братися за нові обдумані справи, спрогнозувала Юлія Погорельченко / instagram.com/vash_astrolog_j

За прогнозом астролога Юлії Погорельченко, п'ятниця буде гармонійним днем, вранці можна зайнятися самоаналізом, а потім – взятися за нові, але обдумані, справи.

Експерт додала, що деяким творчим людям світить непогана підтримка.

"...Удача у людей творчих професій...", – поділилася експерт з Главредом.Читайте такожДетальний місячний календар на квітень: коли загрожує банкрутство

Автор: Катерина Присяжнюк
Новини заразКонтакти