Астролог розповів, коли чекати дострокових парламентських виборів

Астролог розповів, чи чекати дострокових парламентських виборів після провалу "слуг" на місцевих виборах / УНІАН

Влад Росс пояснив, чому главу українського уряду найближчим часом не змінять.

Незважаючи на те, що після провальних для Слуги народу виборів багато хто заговорив про можливість дострокових парламентських виборів або про переформатування Кабінету Міністрів України, подібні зміни нашій державі в найближчі місяці не загрожують. Листопад обіцяє бути місяцем затишшя, а в грудні, в принципі, жодних знакових трансформацій в житті України не передбачається.

Про це в коментарі Главреду заявив астролог Влад Росс.

За прогнозами Росса, серйозні зміни і важливі події в Україні можуть відбутися не раніше 2021 року.

«У листопаді-грудні істотних змін ні для Зеленського, ні для Слуги народу не передбачається. Відповідно, не варто очікувати ні відставки уряду, ні дострокових виборів Верховної Ради", – вважає Влад Росс.

Читати такожМісцеві вибори послужать початком проблем для Зеленського
Більш того, астролог переконаний, що за свою посаду може не переживати і прем'єр-міністр Денис Шмигаль.

"Якщо влітку подейкували, що Шмигаль незабаром піде з посади прем'єра, то тепер вже і це виглядає сумнівним, оскільки між Зеленським і Ахметовим існують хороші домовленості. А Шмигаль, як відомо, є людиною Ахметова», – зазначив Росс.

Крім того, астролог переконаний, що президент Володимир Зеленський зробить все, щоб не допустити дострокових парламентських виборів.

«В Україні не буде в найближчі місяці ніяких великих змін, а, тим більше, дострокових парламентських виборів. Такі вибори невигідні і нелогічні для Зеленського в нинішній ситуації, а тому він зробить усе, щоб Верховна Рада нинішнього скликання проіснувала всю свою каденцію», – резюмував Влад Росс.

Замовити персональний гороскоп у Влада Росса ви можете, перейшовши за посиланням.

Автор: Олег Макаров
Новини заразКонтакти