Лікар назвав шість потужних фруктових комбінацій для посилення імунітету і молодості

Ківі багаті вітаміном С, який допомагає підтримувати імунну систему / 1zoom.ru

Замість того, щоб вранці сісти за тост або омлет з яєчного білка, зробіть що-небудь приголомшливе для свого здоров'я.

Фрукт дійсно ідеальна їжа. Нашому організму найлегше їх перетравлювати.

Всі фрукти корисні для вас, але ми повинні їсти їх, коли вони дозріють, щоб правильно їх переварити і використовувати для отримання енергії.

Подумайте про всі кольори, форми та текстури фруктів як про різні антиоксиданти та фітонутриенти, які потрібні організму. А потім включіть в свій раціон різноманітні фрукти, щоб скористатися всіма перевагами, які вони можуть запропонувати - від боротьби з застудою і запобігання запалень до сяйва шкіри і волосся.

Читати такожПомело: що за фрукт і в чому його переваги

Замість того, щоб вранці сісти за тост або омлет з яєчного білка, зробіть що-небудь приголомшливе для свого здоров'я і насолодитеся однією з цих чудових фруктових тарілок.

1. Протизапальна тарілка: вишня, ананас, чорниця

Ананас багатий вітаміном С і містить фермент під назвою бромелайн, який зменшує запалення кишечника, підвищує імунну функцію і стимулює перетравлення білків.

Спробуйте поєднати його з чорницею, яка багата антиоксидантами і вітамінами A, C і E.

Антоціан є основним антиоксидантом чорниці і вишні, і саме він надає цим фруктам чудовий темно-синій і червоний колір.

Їжте терпкі вишні замість солодких, оскільки вони містять більшу кількість фенольних сполук, що володіють більш сильною протизапальною дією.

2. Імуностимулююча тарілка: грейпфрут, ківі, полуниця

Відчуваєте себе трохи розбитим? Ківі, грейпфрут і Полуниця можуть дати вашій імунній системі імпульс, необхідний для підтримки вашого здоров'я.

Ківі багаті вітаміном С, який допомагає підтримувати імунну систему і запобігає пошкодженню вільними радикалами, яке може привести до запалення в організмі.

Грейпфрут і полуниця також є одними з наших кращих продуктів з вітаміном C (містять більше C, ніж апельсини!), Які можуть допомогти підвищити імунітет і боротися з хворобами. Насіння полуниці, багаті вітамінами А і С, також містять мінерали, які підтримують імунну функцію.

Корисна порада - не чекайте, поки не стане занадто пізно. Це буде відмінне блюдо з фруктами, яке варто взяти перед довгим перельотом, щоб ваша імунна система була сильною і готова до роботи.

3. Антиоксидантна тарілка: інжир, червоний виноград, гранат

Ці три плоди багаті антиоксидантами і сполуками, що борються з хворобами, які захищають наш організм від пошкодження вільними радикалами і допомагають нам виглядати і відчувати себе молодими.

Ресвератрол у червоному винограді та червоному вині має потужні антиоксидантні та антивікові властивості, які допомагають боротися з хворобами та ознаками старіння. Виноград також багатий лютеїном і зеаксантином, які підтримують наш зір і можуть мінімізувати шкідливий вплив ультрафіолетових променів.

Гранати містять більш високий рівень антиоксидантів, ніж більшість фруктів, і можуть допомогти повернути назад пошкодження шкіри вільними радикалами.

Інжир не тільки смачний - він також багатий мінералами, включаючи калій, кальцій, магній, залізо і мідь, і є відмінним джерелом вітамінів A, E і K.

Додайте на тарілку деякі з цих антиоксидантних фруктів, щоб допомогти вам боротися з хворобами, витончено старіти і залишатися сильними.

4. Детоксикуюча тарілка: ягоди годжі, кавун, лимон

Ми не можемо вивести токсини без допомоги продуктів, які гідратують і виводять токсини з організму.

Отже, давайте почнемо з кавуна, який на 92% складається з води і також містить важливий детоксикуючий агент, званий глутатіоном. Це також джерело лікопіну і вітамінів А і С, які додатково допомагають в детоксикації і боротьбі з вільними радикалами.

Дуже лужний при травленні, лимон також є сильним детоксикантом і має антибактеріальні та противірусні властивості.

І не забуваємо ягоди годжі. Ці маленькі хлопці-відмінне джерело антиоксидантів, вітамінів (A, B, C і E), заліза і холіну, які необхідні печінки для процесів детоксикації.

5. Косметична тарілка: ожина, папайя, диня

Ось що Вам слід з'їсти вранці перед наступним великим заходом!

Папайя сповнена антиоксидантів і поживних речовин, які сприяють виробленню колагену. Вона також містить фермент папаїн, який допомагає протистояти пошкодженню шкіри.

Ожина-чудові фрукти з низьким вмістом цукру, які багаті антиоксидантами і вітамінами А і С.

Не можна пропустити диню. Вона містить бета-каротин, який в організмі перетворюється на вітамін А і допомагає нашій шкірі сяяти, а волосся робить сильними і сяючими.

6. Енергетична тарілка: банан, авокадо, яблуко

Наступного разу, коли ви будете шукати палива або хочете зарядити до або після тренування, складіть цю енергетичну пластину. Ці багаті поживними речовинами фрукти (так, авокадо-це фрукт) заповнять запаси енергії і будуть підтримувати вас протягом декількох годин.

Банани дають нам швидку енергію і є відмінним вибором перед тренуванням. Корисні жири, що містяться в авокадо, уповільнюють травлення, і їх краще включити в ваш раціон.

Яблука багаті клітковиною і надовго збережуть відчуття ситості. Зробіть свій вибір або виберіть всі три... якщо ви шукаєте приплив енергії, ця тарілка для вас.

Автор: Олена Кюпелі
Новини заразКонтакти