Терапевт озвучила рецепт салату, який допомагає не застудитися

Терапевт озвучила рецепт салату, який допомагає не застудитися / flickr.com / nikotamus

Лікар-терапевт Олена Черненко в найдрібніших деталях описала, які інгредієнти потрібні для салату, який здатний збільшити кількість потрібних вітамінів в тілі.

Навесні всім людям рекомендується заповнювати рівень вітамінів в організмі. Самий простий рецепт вітамінного салату лікар-терапевт Олена Черненко озвучила в коментарі порталу Доктор Пітер.

Недорогим і ефективним засобом для профілактики простудних захворювань є квашена капуста. Можна додати до неї ще кілька інгредієнтів і приготувати дуже корисний салат, розповіла Черненко.

Далі, в салат потрібно додати сиру моркву, зелену цибулю, шматочки яблука, а також оливкова або соняшникова нерафінована олія.

Терапевт пояснила, що квашена капуста містить дуже велику кількість вітаміну С, а також вітаміни групи B, K, PP, U. Однак Черненко уточнила, що краще купувати капусту без цукру, оскільки він руйнує вітамін С і знищує лактобактерії. А ось сира морква лише підсилює позитивний ефект капусти.

Однак, людям із захворюваннями шлунково-кишкового тракту і проблемами з нирками не варто вживати такий салат у великих кількостях.

Читати такожЛікар пояснив, наскільки небезпечний салат з огірків і помідорів

Нагадаємо, раніше повідомлялося:

Автор: Дмитро Відоменко
Новини заразКонтакти