У моду на весну-літо повернулися приголомшливі короткі штани з 40-х

У моду на весну-літо повернулися приголомшливі короткі штани з 40-х

Капрі входять в тренди. І в прийдешньому весняно-літньому сезоні ви побачите їх безліч - вони будуть яскравими й трохи екстравагантними.

Модні капрі 2021 Instagram
Модні капрі 2021 Instagram
Модні капрі 2021 Instagram
Модні капрі 2021 Instagram
Модні капрі 2021 Instagram
Модні капрі 2021 Instagram

Забудьте на деякий час про шорти. І не згадуйте про бермуди. Принаймні, найближчої весни і літа вершину моди 2021 штурмуватимуть капрі довжиною до колін. Народжені у 1940-х, ці дуже зручні короткі штани раптово знову стали фаворитами багатьох відомих дизайнерів одягу, і відкривають з нами нове десятиліття.

Як бачимо, її величність Мода 2021 занурилася глибоко в минуле, і немов допитливий ревізор, вишукує для нас дивовижні речі, які співзвучні настрою і потребам сучасності. Зверніть увагу, що цього року в моду повернулися розкішні штани - в нашому матеріалі Надзвичайно широкі штани в стилі 30-х стануть гарячим трендом весни-літа 2021 можете докладніше дізнатися про них.

Разом з тим капрі входять в тренди. І в прийдешньому весняно-літньому сезоні ви побачите багато стильних варіантів штанів до колін - вони будуть яскравими й трохи екстравагантними. Хоча головне під час вибору капрі - це довжина. Так, цього року найбільш актуальний варіант - трохи прикриває коліно, але особливості фігури ніхто не скасовував.

Якщо у вас довгі ноги, то класичні капрі виглядатимуть як шорти, а це вже зовсім інша історія – у цьому разі підбирайте подовжені варіанти.

Усі ті, у кого ноги короткі, в ідеалі мають орієнтуватися на капрі довжиною до середини гомілки – вони візуально подовжать ноги.

Модні капрі весна-літо 2021 – на що звернути увагу

У моді капрі з квітковими принтами

Цього року в моду вривається ще один приголомшливий тренд - печворк. Тому наймодніші капрі - це моделі, пошиті з кольорових клаптів, або прикрашені шматочками тканини.

Уважно подивіться колекцію одягу Dolce&Gabbana весна-літо 2021 - там представлені космічні, нереальні капрі, в які неможливо не закохатися з першого погляду. А капрі з квітковими принтами – це вершина мрій усіх романтичних натур.

Джинсові капрі повернулися в моду

Відмінна альтернатива джинсам - капрі з деніму. Цієї весни та літа вони точно завоюють серця всіх тих, хто цінує зручність понад усе. Це можуть бути акуратні моделі або варіанти вільного крою з рваним краєм.

Відтінки деніму - найрізноманітніші, аби вам подобалося. Їх можна поєднувати і з чобітьми або туфлями на високих підборах, і зі зручними кросівками. Джинсові капрі знайдете в колекції одягу Balenciaga весна-літо 2021.

У моді монохромні капрі

Якщо ви ще не вирішили, чи варто додавати капрі до свого гардеробу, то всі ваші сумніви розвіє колекція одягу Balmain весна-літо 2021. Вона майже виткана з них. Сірі капрі класичного крою - це неймовірно стильно й дуже ефектно.

Читайте такожДовгі сукні з квітами та костюми верблюжого кольору вриваються в моду на весну-літоТакож ви ще раз можете переконатися, що джинсові капрі – це писк сезону, і якщо у вас десь в шафі давно лежать схожі капрі, то саме час їх діставати!

Новини заразКонтакти