У моді ефект мокрого волосся: як зробити спокусливе укладання

У моді ефект мокрого волосся / Instagram

У моді не тільки "неохайне" укладання волосся, яке має створити ефект, ніби ви щойно вийшли з океану. Є й акуратніші варіанти.

Зачіски з ефектом мокрого волосся - одна з тенденцій краси, яка буде дуже популярною у весняно-літньому сезоні. Це ідеальний варіант, щоб створити спокусливий та модний образ. Крім того, це відмінна можливість змінити образ та відчути нові емоції – а вони точно будуть!

Якщо ви стежите за модою, і попри все намагаєтеся встигати за нею, то ви вже мали помітити, що у показах колекцій одягу відомих будинків моди на весну-літо 2021 моделі дефілювали із зачісками, які відразу навівають пляжний настрій. Ефект мокрого волосся - це модне укладання волосся, яке ми бачитимемо всюди цього року.

Проте у моді не тільки «неохайне» укладання волосся, яке має створити ефект, ніби ви щойно вийшли з океану, і пекуче сонце тільки трошки встигло підсушити ваше волосся. Якщо вам до душі акуратні зачіски, то і для вас є стильний варіант: у моді гладке волосся з мокрим ефектом.

Як зробити ефект мокрого волосся? Все просто. Запасіться для початку величезною кількістю гелю. Якщо ваша мета - ідеальне гладке волосся, то рівномірно розподіліть гель по вашому волоссю. Зробіть ефектний бічний проділ, закрутіть волосся на потилиці в пучок (якщо довжина волосся дозволяє), і ви у тренді.

Читати такожСтрижки на середнє волосся 2021, які захочеться повторитиКрім того, ви можете піти й іншим шляхом, і для цього не обов'язково все волосся обробляти гелем. Можете нанести гель тільки на передні пасма, щоб вони мали вигляд блискучої стрічки для волосся. Також можна обробити гелем тільки чубок. У будь-якому разі вийде дуже стильне укладання, водночас ви не відчуватимете дискомфорт від того, що ваше волосся мокре.

Щоб переконатися у тому, що таке укладання красиво впишеться у сучасні реалії, подивіться приголомшливий показ колекції одягу Chloé весна-літо 2021 – це дійсно те, що заслуговує на увагу цього року.

До того ж довжина волосся значення не має. Можна легко створити ефект мокрого волосся у домашніх умовах на волоссі будь-якої довжини. Блискучий гель для укладання волосся творить дива, і все, що вам знадобиться для укладання – трохи свободи, креативності та бажання експериментувати, адже якихось чітких правил не існує.

Читати такожМодні кольори волосся, які закрутять нам голову навесні та вліткуА справжнє джерело ультрамодних зразків укладання з ефектом мокрого волосся – це фантастична колекція одягу Versace весна-літо 2021.

Також у моді зачіски з легким ефектом мокрого волосся – здається, ви щойно потрапили під теплий дощ, але швидко встигли сховатися під навісом. Для такого укладання характерні вологі передні пасма волосся, які трохи прилипають до обличчя.

Новини заразКонтакти