Популярні в 90-х брови зі смужкою повернулися в моду - фото

Популярні в 90-х брови зі смужкою повернулися в моду - фото

Модні брови осінь-зима 2020-2021 з поголеними смужками ексцентричні, тому пасуватимуть тільки тим, хто впевнений в собі і не боїться власної тіні.

Брови зі смужкою 2020 Instagram
Брови зі смужкою 2020 Instagram
Брови зі смужкою 2020 Instagram
Брови зі смужкою 2020 Instagram
Брови зі смужкою 2020 Instagram
Брови зі смужкою 2020 Instagram
Брови зі смужкою 2020 Instagram
Брови зі смужкою 2020 Instagram
Брови зі смужкою 2020 Instagram

Жити спогадами - погано. Зазвичай так в суспільстві реагують на нотки ностальгії в думках і розмовах. "Треба дивитися вперед і думати про майбутнє», - переконують ті, хто бачить своїм покликанням вчити інших будувати успішне життя і йти до небувалих висот. Але велика Мода 2020 вчить нас любити минуле - вона народжує в нас найтепліші почуття до того, чим жили й чому раділи наші бабусі і мами. Ба більше: вона повертає нас в нашу юність і змушує з трепетом у серці думати про те, від чого ми колись фанатіли. Хочете здивуватися? У моді раптово повернулися брови з розрізами з 80-х і 90-х.

Крім того, брови зі смужкою відродилися у 2020 році не тільки для чоловіків! Жінки теж можуть сміливо робити ефектні смужки на бровах, що нагадують шрам. У нашому матеріалі Плекаючи кожну волосину: модні брови осінь-зима 2020-2021 ми детально розповіли про те, брови якої форми зараз в моді.

Модні брови осінь-зима 2020-2021 з поголеними смужками ексцентричні, тому пасуватимуть тільки тим, хто впевнений в собі і хоче продемонструвати свій стиль.

Щоправда, цього року брови з розрізами вже не асоціюються з хіп-хоп культурою, як в 80-х, коли вони тільки з'явилися. Сьогодні такі брови не вимагають особливого стилю в одязі.

Головне - бути внутрішньо вільним і не боятися власної тіні, адже брови з поголеною смужкою притягують увагу, як магніт.

Ми сьогодні розповімо вам про особливості модних брів 2020 з розрізом, а в нашій фотогалереї ви знайдете яскраві зразки для розуміння того, що в трендах.

Модні брови зі смужкою осінь-зима 2020-2021: на що звернути увагу

Для того, щоб бути в тренді, досить зробити одинарний розріз на бровах. Щоправда, якщо смужка на брові у хлопців може бути і по центру брови, і на її хвостику, то смужка на брові у дівчат в ідеалі має «оселитися» на хвостикові – так вона виглядатиме не дуже помітно, можна навіть сказати – елегантно, і зробить акцент на очі.

Брови зі смужкою 2020 / Instagram

Якщо вам вистачає мужності, тоді можете зробити дві смужки на лівій або правій брові. Тут важливо, щоб вони були акуратними і відстань між ними однакова. Візуально подвійний розріз витягує обличчя. Особливо задоволені будуть жінки, адже два розрізи гарно підкреслюють вигин брови.

Брови зі смужкою 2020 / Instagram

Мода не стоїть на місці, і вона завжди привносить в ту чи іншу тенденцію родом з минулого щось нове. Якщо хочете йти попереду модного порохотяга, тоді робіть перехресні смужки на брові.

Також можна експериментувати з розташуванням розрізів – все залежить від того, яка мета перед вами. Але для того, щоб вибитися на загальному тлі і показати, що Мода для вас – не порожній дзвін, і ви стежите за модними тенденціями, досить однієї або двох поголених смужок на брові.

Читати такожЯк зробити красиві брови удома: прості поради щодо корекції - фотоДля того, щоб зробити смужку на брові, краще зверніться до майстра брів, адже її треба не просто виголити. Ваше обличчя зі смужкою або двома на брові має виглядати гармонійно, а для цього потрібно професійним поглядом з боку оцінити, який розріз і де краще зробити.

Пам'ятаєте прислів'я - "Сім разів відміряй, один раз відріж"? Так ось, вона і про брови.

Новини заразКонтакти