Модна коротка стрижка піксі та її 10 кращих варіантів на літо: фото

Модна коротка стрижка піксі та її 10 кращих варіантів на літо: фото

Цей період, коли волосся трохи відростає, може дозволити вам створити після карантину наймоднішу стрижку літа 2020 - піксі.

Коротка стрижка піксі 2020 Instagram
Коротка стрижка піксі 2020 Instagram
Коротка стрижка піксі 2020 Instagram
Коротка стрижка піксі 2020 Instagram
Коротка стрижка піксі 2020 Коротка стрижка піксі 2020
Коротка стрижка піксі 2020 Instagram
Коротка стрижка піксі 2020 Instagram
Коротка стрижка піксі 2020 Instagram
Коротка стрижка піксі 2020 Instagram
Коротка стрижка піксі 2020 Instagram
Коротка стрижка піксі 2020 Instagram
Коротка стрижка піксі 2020 Instagram
Коротка стрижка піксі 2020 Instagram
Коротка стрижка піксі 2020 Instagram
Коротка стрижка піксі 2020 Instagram
Коротка стрижка піксі 2020 Instagram
Коротка стрижка піксі 2020 Instagram

Здається, карантин триває уже цілу вічність, а те життя, до карантину, здається уже нереальним. І, напевно, багато з чим можна змиритися, якби ми не перетворювалися на «волохатих» ведмедиків. Особливо це питання болюче для тих жінок, у яких коротка стрижка. Майже за два місяці вона не просто втратила форму, але й привабливість.

Якщо ви помітили, що все менше хочете дивитися на себе в дзеркало, бо те «видовище» вас засмучує – це перша ознака того, що ситуація починає грати проти вас.

Ви могли помітити, як стрижка впливає на ваше життя – у прямому сенсі: якщо зробили коротку стрижку, то одразу з'являється внутрішня сила і драйв, гори можна звернути. Ви також могли помітити, яким жахливим буває настрій, якщо перукар перегнула палицю, і прибрала більше волосся, ніж треба.

Стрижка – це більше, ніж просто настрій, це сила жінки. І якщо ті, у кого середнє або довгє волосся, сьогодні можуть цілком обійтися косою чи хвостом, і спокійно дочекатися того дня, коли салони краси відкриють, то власниці коротких стрижок повинні взяти ситуацію до своїх рук.

Ні-ні, стригти волосся ми вас не закликаємо, але ви можете вибрати стильну коротку стрижку на літо і вже сьогодні почати гарно укладати волосся.

Якщо вірити правилу, що все в житті відбувається на краще, то цей період, коли волосся трохи відростає, може дозволити вам створити після карантину наймоднішу стрижку літа 2020 – піксі або її актуальні варінти.

Крім того, навіть якщо ви візьмете до рук ножиці, щоб, скажімо, відкоригувати чубок, то лякатися не варто - гірше вже відбулося, і у вас на голові немає зачіски.

Главред зібрав модні варіанти жіночої короткої стрижки піксі на літо 2020 – у нашій фотогалереї кращі зразки модних коротких стрижок, які цілком можуть стати частиною вашого стилю уже найближчим часом, адже карантин точно не вічний.

Модні короткі стрижки 2020 піксі – варіанти на літо

1

Багатошарова стрижка піксі з чубком

У моді подовжена стрижка піксі з чубком. Якщо у вас пряме волосся, то цей багатошаровий стиль для вас - відмінна знахідка. Суть стрижки в тому, що на маківці волосся стрижуть шарами. А спереду – подовжений чубчик на бік. І ще є одна фішка – бакенбарди, які додають образу чарівності, адже не дарма цю стрижку називають стрижкою ельфів.

2

Стрижка піксі боб

Жіноча стрижка пікс боб - для тих, хто хоче коротку стрижку, в той же час бажає, щоб волосся прибирали по мінімуму. Це градуйована стрижка з косим подовженим чубчиком, ззаду волосся вкорочене, а верхівка піднята - за формою стрижка більше нагадує боб. Таке поєднання робить її неповторною і незабутньою. У стрижці піксі боб 2020 вкрай важливі лінії, вони повинні бути чіткими, хоча цілком допустима філіровка волосся, яка додасть образу м'якості.

3

Гладка стрижка піксі

Однією з причин, чому гладка коротка стрижка піксі стає яскравою модною тенденцією практично щоліта, є те, що на голові волосся стає значно менше. Хочете зрозуміти, підійде вам така стрижка, чи ні? А ви візьміть гель для укладання волосся, і гарно укладіть пасма хвилями – швидше за все, сьогодні навіть ваша волохата коротка стрижка в такому варіанті виглядає карколомно.

4

Текстурована стрижка піксі

Якщо вам потрібен об'єм волосся, тоді ідеальне рішення – стрижка піксі з текстурою і шарами. Рвучкі, скуйовджені шари на маківці надають стрижці спортивного й дуже сучасного вигляду. Для того, щоб волосся виглядало густішим, зрізи можна зробити тупими. Загальна довжина волосся плавно переходить у подовжений чубок, разом з тим і чубчик, і шевелюра виглядають як єдине ціле, без різкого переходу.

5

Стрижка чоппі піксі

Не всі люблять чіткі лінії зрізу, саме тому у стрижки чоппі піксі (блукаючий, мінливий) уже є полчища шанувальниць. Суть стрижки в тому, що шари і на маківці, і сам чубчик складаються з пасом, які не мають чіткої лінії зрізу - вони мов заблукали.

Читайте такожУ моду повернулася жіноча стрижка лоб з 1900-х: як підстригти вдома - фото

6

Довгий чубчик, короткі боки

У моді також чарівна коротка стрижка піксі з довгим чубчиком і короткими боками. Стрижка напрочуд стильна, візуально вона робить обличчя більш витонченим і жіночним. Такий варіант стрижки виглядає ефектно на волоссі будь-якого кольору, і навіть на натуральному.

7

Кучерява стрижка піксі

Ще один варіант стрижки піксі з короткими боками – кучерявий. Весь акцент - на кучерях, які виглядають романтично. Якщо у вас кучеряве волосся від природи, то ви зрозумієте, наскільки зручна ця стрижка. Звичайно, власниці прямого волосся теж можуть спробувати і накрутити волосся хвилями. Тільки майте на увазі – кучері потроху виходять з моди як варіант укладання, тому зловживати не потрібно.

8

Стрижка піксі з асиметрією

Асиметричний варіант стрижки піксі володіє чарами. З одного боку - дуже довгий чубчик (до підборіддя) візуально робить обличчя жіночним, адже волосся не надто коротке, а з іншого - охайна коротка потилиця і відкрите вушко.

9

Кошлата стрижка піксі «шапочка»

Унікальна стрижка, яка чарує і закохує в себе з першого погляду: кудлата подовжена стрижка піксі, але спереду вона виглядає, як знаменита стрижка шапочка, або під горщик. Така стрижка – знахідка для власниць тонкого волосся, кошлаті шари візуально створюють об'єм, а обрамлення обличчя додає образу родзинку.

10

Коротка стрижка піксі з прямим чубчиком

Якщо ви досить сміливі і готові зробити наймодніший варіант стрижки піксі - короткий, то орієнтуйтеся на прямий чубчик - цей варіант стрижки робить обличчя тендітним. Але навіть дуже коротка стрижка піксі вимагає укладання - тому озбройтеся як мінімум феном і пінкою.

Читати такожОдразу плюс 10 років: фарбування короткого волосся, яке додає вікуНагадаємо, раніше повідомлялося, коротка стрижка для круглого обличчя, яка творить дива – це кошлатий шеггі-боб. Суть стрижки в пасмах, які стрижуть на голові хаотично, а родзинка - в модному чубку на два боки.

Новини заразКонтакти