Як виглядати модно навесні 2021

Як виглядати модно навесні 2021

Настав час гарного одягу, приголомшливого взуття й фантастичних аксесуарів, які здатні пробудити в нас приємні почуття та подарувати крила.

Модні тенденції весна 2021 Instagram
Модні тенденції весна 2021 Instagram
Модні тенденції весна 2021 Instagram
Модні тенденції весна 2021 Instagram
Модні тенденції весна 2021 Instagram
Модні тенденції весна 2021 Instagram
Модні тенденції весна 2021 Instagram
Модні тенденції весна 2021 Instagram

Весна прийшла, а разом з нею з'явилося цілком природне бажання швидше скинути з себе теплі та громіздкі речі, і знову відчути себе привабливою, впевненою в собі та стильною. Як не крути, але в декількох светрах, шапці та пуховику не особливо думаєш про те, як виглядаєш, адже в холодну пору всі думки тільки про комфорт.

Але тепер настав час красивого одягу, приголомшливого взуття та фантастичних аксесуарів, які здатні пробудити в нас приємні почуття та подарувати крила. Виглядати модно навесні - важливо, в цьому сила жінки.

Для того, щоб йти в ногу з модою в сезоні весна 2021, не обов'язково робити покупки. Річ у тім, що чимало з того, що зараз у тренді – ми носили торік. Тому цілком ймовірно, що у вашій шафі є актуальний одяг і взуття, в яких можна виглядати приголомшливо.

Ми сьогодні розповімо вам про те, як виглядати модно та стильно навесні 2021, а в нашій фотогалереї ви знайдете яскраві приклади для натхнення і розуміння трендів без зайвих слів.

Як виглядати модно навесні 2021

Модні кольори одягу весни 2021

Зовсім не важливо, в чому ви вдягнені – якщо ваш одяг відповідає модним кольоровим трендам, то ви на висоті. Головними кольорами 2021 року стали жовтий та сірий - у нашому матеріалі Головна модна тенденція 2021: одяг кольору мімози та пляжного каменю можете докладніше дізнатися про це. Але це ще не все! У моді також світло-блакитний колір і зелений, ніжно-рожевий колір і лавандовий, червоний і помаранчевий, а також всі земляні відтінки.

Модне жіноче взуття весна 2021

Ідеальним варіантом для весни стануть лофери на тракторній підошві, адже вони модні, зручні та шалено привабливі: ви навіть не уявляєте, як привертають увагу туфлі, які виглядають дуже незвично!

Модні лофери 2021 / Instagram

А коли остаточно потеплішає, носіть слінгбеки. Навіть не сумнівайтеся, ці дивовижні туфлі родом з 40-х з закритим носком і ремінцем, який фіксує відкриту п'яту, будуть найближчим часом всюди.

У моді слінгбеки / Instagram

Модні кросівки весна 2021

На зміну безрозмірним і трохи потворним татовим кросівкам прийшли тренери. Це величезна модна тенденція сезону весна 2021. Також перетворять вас на модницю високі кросівки. Але не просто високі кросівки, а саме білі високі кросівки. Також у моду повернулися приголомшливі кросівки в стилі 70-х з гумовою підошвою, круглим носком і яскравими вставками.

У моді високі білі кросівки / Instagram

Читати такожУ моду на весну-літо увійшли дивовижні жіночі піджакиМодні жіночі плащі весна 2021

Довгі плащі з широкими плечима в стилі 90-х будуть шалено популярними цієї весни. Їх головною особливістю є розмір - точніше, вони безрозмірні. У модному плащі ви маєте "купатися" й "тонути" - водночас саме такі моделі дарують відчуття свободи, впевненості та захищеності.

У моді довгі плащі / Instagram

Не проходьте повз яскравих плащів соковитих кольорів, які надихають та дарують почуття радості - зелені, блакитні, бузкові, червоні, жовті й сині плащі як ніколи актуальні. Фасон значення не має, якщо плащ викликає блиск у ваших очах - це модний плащ і його можна купувати.

Модні куртки весна 2021

Уже кілька сезонів поспіль вершину моди штурмують куртки в стилі 50-х, які називають просто - авіатори. Фантастичні квіткові принти, незвичайні матеріали, смужки контрастних відтінків, різні букви та фрески прикрашають модні весняні куртки-бомбери 2021. Приємним бонусом є те, що бомбер можна сміливо поєднувати і з легким платтям, і з мініспідницею, і з будь-якими штанами.

У моді куртки-бомбери / Instagram

Серед найактуальніших курток на весну 2021 особливе місце займають шкіряні куртки - класичні чорні та моделі лимонного, синього й червоного відтінків. Джинсові куртки теж дозволять вам виглядати стильно та модно цієї весни. Серед цікавих фасонів можна виділити великі розміри, а також короткі, мов обрізані, варіанти з оригінальним розписом і вишивкою.

У моді джинсові куртки / Instagram

Модні спідниці весна 2021

У сезоні весна-літо 2021 наймодніші спідниці – це моделі міді з асиметричним розрізом, спідниці з запахом й асиметричним розрізом. Один з найстильніших варіантів - спідниця міді А-силуету з розрізом до середини стегна. Крім того, мода весна 2021 вирішила не розлучатися з плісированими спідницями, які вже кілька років мають величезну популярність. А ще в моду повернулися мініспідниці з високою талією.

Модні сукні весна 2021

Уже сьогодні у продажу можна знайти багато різних варіантів суконь-сорочок - від мереживних і моделей з принтами до блискучих з кольоровими блоками. Кожен знайде для себе те, що найкраще відповідає його стилю. Не довгі та не короткі – саме такі сукні-сорочки найвдаліше пасуватимуть для будь-якої ситуації.

У моді сукні-сорочки / Instagram

Крім того, коли сонце почне щедро обсипати землю теплими і яскравими променями, зверніть увагу на фантастичні довгі сукні, пошиті з прозорих тканин з неймовірними квітами.

Модні жіночі штани весна 2021

Цієї весни на особливу увагу заслуговують широкі штани - пісочні, чорні, бежеві. У поєднанні з куртками та піджаками великих розмірів ви виглядатимете дуже романтично, елегантно й незвично. Додайте топ під піджак, і вийде розкішний повсякденний образ. Широкі штани можуть сміливо носити худенькі дівчата й ті, у кого фігура пишна. Одні отримають бажаний обсяг, а інші візуально відкоригують фігуру.

Модні широк штани / Instagram

Якщо шукаєте штани, які стануть родзинкою вашого ділового весняного образу, то зверніть увагу на чорні штани кльош. Завдяки силуету, вони виглядають ефектно й елегантно. Найголовнішим плюсом чорних розкльошених штанів є те, що їх можна поєднувати з будь-яким верхом - світлою класикою, легкими светрами, яскравими піджаками й навіть короткими топами.

Модні штани кльош / Instagram

Модні джинси весна 2021

Для багатьох стане сюрпризом повернення в моду розкльошених джинсів в стилі 70-х. Здавалося, що цей тренд вже зжив себе й почав вщухати торік. Але Мода 2021 широко відчинила двері прямим джинсам з розкльошеними штанинами нижче коліна, і цей тренд гарячий. Також джинси з дірками на колінах актуальні як ніколи.

Рвані джинси в моді / Instagram

Ще одна яскрава модна тенденція весни-літа 2021 - креативні джинси в стилі печворк. Це новинка сезону, яка тільки набирає обертів.

Зараз модно виглядати як дроворуб

І це не жарт. У світі моди з'явилося нове слово - шакет (shacket). Простіше кажучи, це щось середнє між сорочкою з кишенями й жакетом. Для божевільної весни, у якої багато разів на день змінюється настрій, сорочка-жакет стане знахідкою. А всі шанувальниці універсального та практичного одягу вже сьогодні можуть починати пошуки шакета, який прикрасить їх життя та стане надійним "захисником" в будь-яку погоду.

У світі моди з'явилося нове слово - шакет / Instagram

Модні сумки весна 2021

Насправді у весняно-літньому сезоні на нас чекає багато прекрасних, дивовижних і неповторних сумок, які готові прикрасити наше життя й стати надійними помічниками. Купити все - нереально, та й не потрібно. Є деякі ключові моделі, які будуть хітами цієї весни. Наприклад, на особливу увагу заслуговують сумки всіх кольорів веселки. Для тих, хто готовий на деякі незручності заради того, щоб виглядати модно, у трендах плоскі сумки. Також в моді великі сумки, плетені сумки-коробки та знамениті сумки родом з 30-х у вигляді відра.

У моді яскраві сумки / Instagram

Новини заразКонтакти