Як зняти гель-лак в домашніх умовах: 3 ефективних способи

Як зняти гел лак будинку / bleskk.com

Як зняти гель лак в домашніх умовах і зміцнити нігтьову пластину після процедури - розповість Главред.

Гелеве покриття виглядає яскраво і тримається на нігтях досить довго. Але відростаючи, може зіпсувати весь вигляд, надаючи недоглянутий вигляд рукам. Іноді можливості відвідати манікюрний салон немає, і знімати гель-лак доводиться самостійно. Як це зробити правильно і обійтися меншими втратами, розібрався Главред.

Для зняття гель-лаку вам знадобляться:

Як в домашніх умовах зняти гель лак

Як зняти гель-лак вдома без фольги

Якщо немає можливості знімати покриття за допомогою фольги і ацетону, на допомогу може прийти звичайний безбарвний лак.

Потрібно вимити руки і знежирити нігтьову пластину, щоб лак добре взявся. Нанесіть безбарвний лак на кожен ніготь в кілька шарів, чим товще покриття, тим легше буде його зняти. Потім потрібно приготувати теплу ванночку для рук з додаванням соди і потримати там руки 2-3 хвилини. Апельсиновою паличкою видаліть гель-лак. Спочатку знімайте те, що відділяється легко, якщо є залишки покриття, повторіть процедуру. Але не намагайтеся зіскрібати лак.

Читати такожНайкрасивіший манікюр на День Валентина 2022, який змусить серце битися сильніше

Зняття гель-лаку за допомогою фольги

Цей метод можна назвати класичним методом для зняття покриття в домашніх умовах. Для того, щоб прибрати гель-лак з нігтів необхідно невеликі шматочки ватних дисків, змочених в рідині для зняття лаку прикласти до нігтьової пластини і обмотати їх фольгою в такій лазні нігті потрібно витримати не менше 15 хвилин. Потім знімати фольгу по черзі, видаляючи гель-лак апельсиновою паличкою. Залишки гелю можна підпиляти, проте сильно не захоплюйтеся, щоб не истончить пластину.

Як доглядати за нігтями після зняття гель лаку

Гель-лак - досить агресивне покриття, яке не проходить безслідно для нігтів. Щоб зміцнити нігтьову пластину після зняття лаку, не варто забувати про зволоження та живлення шкіри рук і кутикули. Креми і сироватки з вітаміном Е допоможуть повернути нігтикам здоров'я. У боротьбі за красу можна робити зміцнюють ванночки з морською сіллю і ефірними маслами. Всю домашню роботу необхідно виконувати в рукавичках.

Читайте також:

Автор: Олена Стронг
Новини заразКонтакти