Кольори, які старять жінку після 40 - час наводити шмон у шафі

Кольори які старять жінку після 40 / Колаж Главред, фото: pixabay.com

Правильний вибір кольору одягу допоможе не тільки мати молодший вигляд, а й підкреслити впевненість і стиль жінки після 40.

Для жінок за 40 років правильний вибір одягу і кольору стає ще більш важливим, адже деякі відтінки можуть візуально додавати вік.

Главред розбирався, який колір одягу додає віку і які кольори старять, а також дізнаємося, який колір не пасує літнім жінкам.

Які кольори додають вік?

З віком необхідно бути більш вибагливим у виборі колірної палітри. Стилісти виділяють кілька відтінків, які можуть зробити образ важким і додати зайвих років:

Вибираючи ці кольори в гардеробі, варто бути обережнішими, додаючи їх в образ помірно або поєднуючи з омолоджувальними відтінками, пише портал На пенсії.

Який колір не підходить літнім жінкам?

Особливо варто уникати повністю чорних або бордових образів, оскільки вони можуть зробити зовнішність суворою і важкою. Ці кольори можуть підкреслити вікові зміни шкіри і створити враження, що жінка старша за свої роки.

Що за проєкт "На пенсії"?

Інформаційний портал, на базі популярного друкованого видання - газети "На пенсії". Доступною мовою висвітлюємо питання пенсії, пенсійного забезпечення, пільг, субсидій в Україні, а також про життя пенсіонерів, повідомляє "На пенсії".

Також не рекомендується використовувати відтінки помаранчевого і фіолетового у великих кількостях. Вони можуть зробити колір обличчя болючим, підкреслити почервоніння або нерівномірний тон шкіри.

Які кольори допоможуть омолодити образ?

Стилісти рекомендують обирати м'якіші та свіжіші відтінки, які роблять зовнішність яскравішою та свіжішою:

Пастельні тони (ніжно-блакитний, м'ятний, рожевий) надають свіжості обличчю.

Нейтральні сірі та бежеві відтінки, але зі світлішими і теплими підтекстами, допоможуть створити м'який і елегантний образ.

Білий - чудовий вибір для візуального омолодження, особливо в поєднанні з легкими тканинами і стильними аксесуарами.

Вам може бути цікаво:

Новини заразКонтакти