Українська енергетична асоціація поповнилась новими членами

УЕА продовжує працювати над проблемними питаннями підприємств енергетичної галузі та залученням нових учасників.

На черговому засіданні Загальних зборів Української енергетичної асоціації було прийнято рішення щодо вступу нових учасників до її складу. Про це повідомляється на сайті УЕА.

Зокрема новими учасниками Української Енергетичної Асоціації стали наступні компанії:

На базі Асоціації фактично утворено багатопрофільний простір для співпраці починаючи від видобутку уранових руд, генерації електроенергії та закінчуючи постачанням тепла в оселі громадян та пального на атвозаправки, йдеться в повідомленні.

«Українська Енергетична Асоціація це перш за все якісний дискусійний та аналітичний майданчик, що є потужним інструментом для забезпечення розвитку енергетики країни. Наш головний інструмент це не критика, а співпраця та взаємодія з усіма учасниками як приватного так і державного сектору, та профільними органами влади. Ми запрошуємо усіх зацікавлених в стабільній роботі та розвитку енергетичної галузі долучитись до спільної роботи.» - заначила президент Асоціації Юлія Підкоморна.

Довідка. Діяльність Української Енергетичної Асоціації передбачає активну участь у розвитку законодавчої бази країни, моніторингу та вирішенні проблемних питань галузей енергетики, активну співпрацю та взаємодію з органами державної влади, приватними і державними підприємствами, галузевими та споживчими об’єднаннями, консалтинговими агентствами і ЗМІ з метою впровадження і дотримання європейських стандартів якості послуг на енергетичних ринках, а також захисту інтересів учасників Асоціації.

Новини заразКонтакти