Всесвітній день жіночого щастя: душевні привітання і милі картинки

Міжнародний день жіночого щастя 2021 / coolwallpapers.me

Добірка сердечних привітань у прозі та віршах до Всесвітнього дня жіночого щастя.

Щорічно 18 жовтня відзначається Всесвітній день жіночого щастя. Він покликаний нагадати про таку важливу проблему, як жіноча депресія.

Про те, як розпізнати осінню меланхолію, читайте в нашому матеріалі: Осіння депресія: чому виникає і як з нею боротися.

Всесвітній день жіночого щастя, відносно нове свято. Його автором можна назвати Карін Рокінд. Мета даного дня звернути увагу на жіночу депресію і вчасно попередити небезпеку.

А для нас це ще один прекрасний привід зателефонувати мамі, сестрі, подругам і поговорити по душах. Підтримка близької людини завжди цінна і іноді дуже своєчасна. А ще можна відправити своїм дівчатам привітання в прозі і віршах і прикольні листівки, які підбадьорять в таку холодну осінню пору.

Всесвітній день жіночого щастя: привітання, картинки і листівки

З днем жіночого щастя! Бажаю домашнього тепла, затишку вогнища, достатку, здоров'я, бадьорості і свіжості, вічної молодості і грандіозного, просто запаморочливого щастя! Ми тебе всі дуже любимо! Будь бадьорою, веселою, щасливою і роби все для того, щоб здійснювалися навіть найсміливіші мрії і плани!

***

З Всесвітнім днем жіночого щастя! Нехай збудуться всі надії і бажання, перетворивши долю в справжню казку! Нехай життя дарує виключно позитивні моменти, і яскраві спогади, про які неможливо буде забути, Нехай серце наповнюється радістю і любов'ю, а все навколо тільки радує!

Всесвітній день жіночого щастя привітання

***

Сьогодні хочу побажати тобі простого жіночого щастя – хай твої рідні і кохані люди завжди будуть поруч, а життя буде наповнене затишком, радістю та спокоєм.

***

Щиро вітаю з Днем жіночого щастя! Бажаю тобі жити повним і яскравим життям, в якому є місце приємним турботам, творчості та блискучим успіхам. Йди по життю сміливо, будь цілеспрямованою, доброю і ніжною. Нехай все складається так, як задумано!

Всесвітній день жіночого щастя картинки

***

Хай доля збереже тебе

Від зла, від бід, від негараздів

Нехай в душі твоїй дзвенить,

Як пісня жайворонка, щастя.

Нехай здоров’я не підводить,

У хаті чуються веселощі,

І тільки радість, а не смуток

Тобі даруємо в – прибуток!

Всесвітній день жіночого щастя

З днем жіночого щастя картинки
Картинки день жіночого щастя

Автор: Олена Стронг
Новини заразКонтакти