Привітання зі Старим Новим роком 2023 - листівки , картинки, теплі слова

Старий Новий Рік 2023 / goodfon.ru

Розповімо, як з'явився Старий Новий рік в календарі свят і як привітати рідних.

Низка зимових свят триває і на носі вже Старий Новий рік 2023, а також підготовка привітань для всіх друзів і рідних. Главред розповість, як з'явилося це свято і запропонує листівки, картинки і теплі привітання.

Новий рік: коли з'явилося свято

До 1700 року початок нового календарного року святкувався в різних регіонах в різні дати – 1 вересня, встановлену ще в 15 столітті, або в день весняного рівнодення. Централізовано Новий рік в ніч на 1 січня почали святкувати в Російській імперії в 1700 році. В ті часи модно було переходити на європейські традиції у всьому, тому і дату свята встановили саме 1 січня.

Зміщення дати свята відбулося після переходу на григоріанський календар з юліанського в кінці 19 – початку 20 століття. Різниця між цими календарями становить 13 днів, тому з'явився Новий рік і старий Новий рік, який відзначався до переходу. Противниками переходу на григоріанський календар стали представники православної церкви. Вони залишили свої свята на старому календарі, що призвело до зміщення всіх церковних свят.

В результаті ми досі відзначаємо неіснуючу дату, яка була святковою до введення нового літочислення. Це не заважає готувати привітання зі Старим Новим роком для друзів і рідних, накривати ще раз стіл і збиратися галасливими компаніями.

Привітання зі Старим Новим роком 2023

Старий Новий Рік листівки

У цей старий Новий Рік

Побажаю знову:

Нехай він щастя принесе,

Будуть всі здорові.

Нехай збуваються мрії

І бажання Ваші,

Щоб життя з усіх боків

Ставало красивішим!

Старий Новий Рік Листівки

***

У цей старий Новий Рік

Диво нехай станеться.

Нехай здійсняться неждано

Всі заповітні бажання.

Нехай удача в будинок увійде,

І успіх не підведе.

Грошей буде нехай в достатку,

Все у всіх буде в порядку!

Старий Новий Рік листівки

***

Сьогодні Старий Новий Рік,

Хочу я побажати вам знову,

Щоб в душі завжди жила

Надія, віра і любов,

Нехай наступив рік подарує

Вам виконання мрії,

Удачу, радість, багато щастя

І в світі більше доброти!

Старий Новий Рік Листівки

***

Вітаю зі Старим Новим роком! Бажаю здоров'я всій родині, успіхів і реалізації всіх бажань, домашнього тепла і затишку, благополуччя і кар'єрного росту. Нехай рік, що минає, забере всі образи, хвороби і негаразди.

Старий Новий Рік Листівки

***

Вітаю зі Старим Новим роком і побажати хочу, щоб все старе і непотрібне залишилося в минулому році, щоб новий рік приніс тільки радість і щастя, щоб життя наповнилося яскравим світлом і новими силами, чудовими ідеями і яскравими емоціями, щирою любов'ю і великою удачею.

***

Сьогодні чудове свято-Старий Новий рік. Сьогодні можна скористатися шансом і повторно прошепотіти свої найпотаємніші бажання, задумані в новорічну ніч, і тоді вони неодмінно збудуться. І я вам бажаю знову багато здоров'я, величезного щастя і такого ж великого благополуччя. Нехай в цьому році за кожним поворотом долі вас підстерігають тільки приємні сюрпризи. Зі святом!

Вам буде цікаво:

Автор: Марина Лугина
Новини заразКонтакти