Листівки з Дмитрівською батьківською суботою та християнські напуття

Дмитрівська батьківська субота - листівки, картинки та побажання

Зворушливі листівки з батьківською суботою напередодні Дмитрієва дня і душевні напуття підібрав Главред на свято 7 листопада.

Сьогодні батьківська субота напередодні Дня Дмитра, тобто дня пам'яті великомученика Дмитра Солунського. Це Дмитрівська батьківська субота 2020.

Цей поминальний день завжди призначається на суботу, яка передує дню святого Дмитра Солунського. А ось сам день пам'яті має фіксовану дату - це завжди 8 листопада. Так співпало, що в 2020 році Дмитрівська батьківська субота проходить якраз напередодні свята Дмитрів день 2020.

Читати такожПравославний календар на листопад 2020: батьківська субота і Різдвяний пістЦього дня прийнято молитися про душі рідних і близьких людей, які відійшли в інший світ. У молитвах блаженного Дмитра Солунського просять за упокій для покійних рідних. А свічки в храмах залишати прийнято на спеціальному столику перед Розп'яттям, який називається канун. На обід подають спеціальний поминальний обід. Під забороною злі справи і недобрі думки. Детальніше про те, що робити в Дмитрівську батьківську суботу, як правильно поминати близьких і що робити не можна, щоб не згрішити – читайте в матеріалі Дмитрівська субота 2020 - що робити: традиції і правила.

А що не можна робити в свято Дмитра Солунського й як провести цей день з максимальною користю і в задоволення – читайте в матеріалі Що не можна робити в свято Дмитрів день: прикмети, традиції, заборони.

Ми також підібрали листівки, гіфки та побажання, щоб красиво привітати Дімочку в Дмитрів день. Привітання з Днем ангела Діми в прозі, у віршах, короткі і листівки з Дмитром – читайте в матеріалі З Днем ангела, Дмитро: як красиво привітати Дімочку в Дмитрів день.

Дмитрівська батьківська субота - листівки та привітання

Дмитрівська батьківська субота нехай буде світлим днем теплих спогадів і поваги покійних близьких. Нехай цього дня серце кожного згадає рідних, а душа нехай помолиться за їхній упокій.

***

У день суботи Дмитрівської

Пом'яніть близьких,

Щоб душ політ

Піднімав лише в височінь їх.

***

Вітаю зі святом, Дмитрівською батьківською суботою! Цей день загального поминання покійних, нехай пройде спокійно і з повагою своїх упокоєних рідних і близьких. Не забувайте свої витоки і коріння. Нехай поважно горять свічки в пам'ять про всіх, кого з нами немає!

***

До батьківської суботи

Ти пом'яни рідних,

Молитвою, добрим словом,

Не забувай же їх.

Автор: Діана Бель
Новини заразКонтакти