День ангела Романа: душевні привітання в прозі і віршах, листівки іменинникам

З днем ангела Роман / ua.depositphotos.com/

Душевні привітання в прозі і віршах на іменини Романа - в добірці Главреда.

Православна церква шанує святих з ім'ям роман 22 рази на рік. І тільки в грудні Роман відзначає іменини 2 рази: 1 і 10 грудня.

Хто ще відзначає день ангела в першому місяці зими, читайте в нашому матеріалі: День ангела в грудні за церковним календарем: іменинники Місяця.

1 грудня церква вшановує пам'ять святого Романа Кесарійського. Він був прихильником вчення Христа і ніс його вчення в маси. Під час гонінь християн він переселився Антіохію, де зміцнював віру християн і був суворим поборником ідолопоклонства. За свої переконання він був засуджений до спалення. Під час страти Роман прославляв діяння Господа, за що йому відрізали язик. У християнській релігії цей святий вважається прикладом стійкості і побожності.

З днем ангела Романа можна привітати іменинників душевними побажаннями в прозі і віршах, а також серцевими листівками і картинками.

День ангела Романа 2021 - привітання, картинки і листівки

Вітаю тебе, Роман. Бажаю, щоб в житті завжди було місце відважним подвигам і романтиці. Бажаю, щоб твоя удача завжди була з тобою. Здоров'я тобі, Романе, впевненості, мужності, любові, багатства, поваги і успішного досягнення всіх цілей.

***

Роман, сьогодні я тебе від душі вітаю! Нехай в твоєму житті не буде чорних смуг і злих невдач, нехай всюди переслідує тебе успіх і скрізь чекає перемога. Ромка, живи, як подобається, і роби, що хочеться.

З днем ангела Романа картинки

***

Вітаю, Роман. Бажаю бути романтичною натурою у відносинах з коханою людиною. І нехай твоя любов обов'язково буде взаємною. Бажаю проявляти себе серйозним чоловіком у всіх важливих питаннях і обов'язково домагатися успіху. Рома, будь активним, рішучим, сміливим. І нехай всі твої старання призводять до виконання мрії. Бажаю здоров'я, щастя і багатства!

З днем ангела Романа листівки

***

Чудова людина з ім'ям Роман, зі святом тебе! Бажаю тепла, добра, любові і світла, удачі і радості, краси і натхнення! Нехай дуже скоро тебе знайде улюблена справа, прекрасна жінка і мішечок грошей!

***

Вітаючи Тебе сьогодні,

Сказати хочу знов і знов,

Нехай завжди живуть з Тобою

Надія, Віра та Любов.

Хай добрий Ангел із небес

Боронить і не розчарує,

І дивних тисячі чудес

В житті твоїм Тобі дарує.

День ангела Романа картинки

***

Нині в гарної людини -

Найкрутіші іменини.

Будуть в тебе подарунки,

Привітання й поцілунки...

Я приєднуюсь до всього,

Хай в житті все буде кльово!

Хай здоров'я не підводить,

Й грошенята хай підходять!!!

День ангела Романа 2021

***

Ангел твій зиму приносить,

І для тебе в небі просить:

Долю добру, незрадливу,

Ще й достатку цілу ниву,

У сім’ї любов та шану

Із Днем Ангела Романа!

День ангела Романа 1 грудня / з днем ангела Романа картинки
З днем ангела Романа привітання
З днем ангела Романа картинки
З днем ангела Романа картинки
З днем ангела Романа листівки

Автор: Олена Стронг
Новини заразКонтакти