Гороскоп на червень-2024 від Влада Росса для всіх знаків: кого накриє хвиля щастя

Астролог Влад Росс склав гороскоп на червень-2024 і назвав щасливчиків місяця / Главред

Астрологічний прогноз на червень 2024-го обіцяє двом знакам зодіаку катастрофічний місяць, а чотирьом – смугу везіння і щастя.

Гороскоп на червень 2024 року однозначно порадує кілька знаків зодіаку, оскільки обіцяє їм кар'єрний стрибок, сімейне щастя і фінансовий успіх. Хто зі знаків може розраховувати на хвилю удачі в перший місяць літа, розповість прогноз астролога Влада Росса, який ексклюзивно для Главреда склав гороскоп на червень-2024 для всіх знаків.

Невдахи червня-2024:

Овен

У червні-2024 Марс усе ще буде йти по Овну, але зробить напружений аспект до Плутона, тому місяць для представників цього знака зодіаку буде критичним і катастрофічним. У червні Овну потрібно себе поберегти, тому що можливі ДТП і нещасні випадки, особливо в середині місяця.

Перша половина червня – точно не найкращий час для Овна, оскільки Марс буде в жорсткому квадраті до Плутона. У цей час явні успіхи Овна приваблюватимуть заздрісників, особливо Скорпіонів. Інтриги і наклеп можуть зробити Овна дуже вразливим. У цей період багато сил "йтимуть у пісок" через з'ясування того, хто правий, хто винний. Овну необхідно вибрати правильну лінію поведінки, зберігати спокій і не піддаватися на провокації.

Друга половина червня подарує Овну цікаві зустрічі, тому не все втрачено і не все так погано, як здаватиметься на початку місяця. Слід зберігати свіже сприйняття і проявляти творчий підхід – це приверне на бік Овна друзів і удачу, і все виходитиме легко вже наприкінці місяця, особливо коли Марс буде в хорошому аспекті до Венери. Це чудовий період для тих представників знака, хто займається розумовою роботою, написанням праць, створенням документів, особливо після 25 червня.

Сприятливі дні червня 2024 року для Овна: 2, 9, 11, 16, 25, 29.

Несприятливі дні червня 2024 року для Овна: 7, 10, 14, 20, 23, 27.

Кар'єра. Перший місяць літа закрутить Овну голову у сфері кар'єри. Буде просто вихор нових планів, чудових перспектив, проте доведеться проявити витримку і не піддаватися на провокації в першій половині червня.

Гроші. 7-14 червня в Овна буде не найкращий період для великих покупок і фінансових операцій, просто катастрофа. У цей час є ризик збанкрутувати. Азартні ігри та казино протипоказані. Інвестиції будуть невдалими, наприклад, якщо Овен купить нерухомість, то дуже пошкодує про це, купить автомобіль – розіб'ється.

Особисте життя. Перша декада червня 2024-го принесе Овну проблеми у стосунках. Обставини складатимуться так, що відчується деяка прохолода у стосунках. Якщо Овен отримав відмову, йому потрібно проаналізувати, у чому він був не правий. Є ризик посваритися з кимось, особливо в перші десять днів місяця.

Друга і третя декада червня будуть сприятливими для вибудовування нових стосунків Овном і вирівнювання старих. Тому можна сміливо вирушати в театр, на виставку або перегляд нового фільму з людиною, яка подобається, особливо наприкінці місяця.

Здоров'я. У першій половині червня 2024 року Овну слід приділити особливу увагу шкірі, оскільки дуже ймовірні різні подразнення й алергії. Сприятливо в цей час починати курс лікування, а також провести процедури з очищення печінки. Якщо в Овна слабкі бронхи, то справжньою панацеєю для нього стане курорт із відповідним кліматом. Також це буде вдалий місяць для позбавлення шкідливих звичок. Успіх проведених заходів залежатиме не тільки від бажань Овна, а й від сили волі.

Дивіться відео гороскопу на червень-2024 для всіх знаків від астролога Влада Росса:

Телець

Червень 2024 року для Тельця буде складним. Цього місяця не варто чекати подарунків долі та удачі. Схоже, Телець вичерпав свій ліміт везіння за останні місяці, тому в червні можливі досить непрості ситуації. Особливо складним місяць буде в емоційному плані. Телець буде схильний робити з мухи слона. Він відчує себе втомленим і вичавленим. Тому корисно буде влаштувати заміські вікенди, пікніки, прогулянки на природі.

Сприятливі дні червня 2024 року для Тельця: 5, 7, 9, 14, 18.

Несприятливі дні червня 2024 року для Тельця: 2, 15, 16, 22, 29.

Кар'єра. Тельцю в червні-2024 доведеться докласти чимало зусиль, щоб відстояти свої інтереси. Можливі конфлікти з начальством, але колеги стануть на бік Тельця. У середині червня Телець може розраховувати на повагу і пошану на місці роботи.

Гроші. Фінансовий стан справ Тельця стабілізується лише до кінця червня. Сприятливий аспект від Венери (планети-управителя цього знака зодіаку) до Марса все-таки дасть можливість реалізувати фінансові амбіції Тельця.

Особисте життя. Незважаючи на найкращі устремління і спонукання, сімейне життя Тельця в червні-2024 може перетворитися на арену битви. Висока ймовірність конфліктів і сварок. Найчастіше близькі намагатимуться завантажити Тельця своїми проблемами. А ось у другій половині червня на Тельця в любовному плані чекає дуже багато відкриттів і прекрасних знайомств. У цей час саме Телець вирішуватиме, чи залишатися йому з нинішнім партнером, чи знайти нового.

Здоров'я. Тельцю в червні слід виключити всі маніпуляції, пов'язані з ендокринною системою, краще не робити жодних операцій. Якщо Телець вирішить у червні поголодувати або сісти на дієту, зайві кілограми повернуться дуже скоро, і постійно зберігатиметься почуття незадоволеності та роздратування. Тому скинути вагу в червні не дуже вийде. У червні вдалим буде лікування сечостатевої системи. Цього місяця можливі проблеми з кишечником, тому варто віддавати перевагу легкій їжі, яка добре засвоюється. Вживання алкоголю, жирних страв, свинини краще виключити або звести до мінімуму.

Скорпіон

Червень у Скорпіона пройде під знаком "мінус". Незважаючи на напруженість на початку червня, Скорпіону потрібно постаратися зберегти оптимізм і гарний настрій. 25-20 червня буде більш-менш сприятлива ситуація, але до того все буде складно. У цей період краще утриматися від ризикованих пропозицій, особливо в бізнесі, навіть якщо вони надходять від близьких друзів. Слід задовольнятися тими можливостями, які прийдуть до Скорпіона самі. Потрібно завершити розпочаті справи і не починати жодних нових. Також не слід силою впливати на перебіг подій, оскільки діловитість і активність можуть бути покарані.

Сприятливі дні червня 2024 року для Скорпіона: 4, 5, 13, 17, 26, 27.

Несприятливі дні червня 2024 року для Скорпіона: 1, 9, 15, 19, 23, 29.

Кар'єра і гроші. Скорпіону в червні слід своєчасно навести лад у діловій комунікації, інакше нагряне податкова. Усі розрахунки і податкові відрахування важливо проводити своєчасно. Ділові партнери в червні Скорпіона змусять похвилюватися і можуть обдурити на гроші.

Нові та оригінальні ідеї Скорпіона дадуть йому змогу досягти професійного успіху наприкінці місяця. Є шанс вдало використати свої творчі здібності, красномовство, вміння переконувати, але він випаде після 25-го числа.

Особисте життя. У червні-2024 сім'я вимагатиме від Скорпіона уваги і підтримки. Наростання напруженості очікується в другій декаді місяця. У любовних справах Скорпіону слід утриматися від непродуманих вчинків. Зради категорично протипоказані, інакше розлучення буде не уникнути.

Здоров'я. Проблеми в особистому житті можуть спричинити у Скорпіона в червні неврози та іпохондрію. При появі незрозумілих симптомів не варто панікувати. Можливі уявні нездужання. Потрібно намагатися не нервувати, оскільки це може викликати загострення хвороб. Є ризик зіткнутися із сечостатевими захворюваннями.

Риби

Червень 2024-го буде дуже складним місяцем для Риб. Період буде напруженим, особливо в емоційному плані. Будь-яке недбало кинуте слово зможе стати причиною сварки або конфлікту, тому потрібно постаратися контролювати свої слова і думки, щоб стосунки не погіршилися. У червні Рибам слід взагалі відмовитися від будь-яких далеких поїздок, оскільки можливі ДТП і нещасні випадки. Можливо, Рибам доведеться піти наперекір собі і в чомусь пожертвувати своїми інтересами. Останній тиждень червня для Риб буде складним у плані здоров'я, а також велика небезпека аварій.

Сприятливі дні червня 2024 року для Риб: 1, 5, 9, 13, 17, 22.

Несприятливі дні червня 2024 року для Риб: 3, 6, 11, 16, 19, 25, 26, 30.

Кар'єра і гроші. У червні Рибам забезпечено прожитковий мінімум, для спокійного життя достатньо. Але захмарних висот Рибам буде не бачити. Вирішення кар'єрних питань у червні Рибам краще відкласти. Але якщо надійде слушна пропозиція, варто ухвалювати рішення відразу, зваживши всі "за" і "проти".

Наприкінці червня Рибам не варто поспішати у фінансових справах. Потрібно доводити справу до розуму, особливо старі справи. І тоді фінансові справи будуть стабільними.

Особисте життя. У червні Рибам важливо уникати конфліктних ситуацій, економити нерви й емоції. Стриманість у всіх сенсах піде Рибам на користь, особливо у стосунках із чоловіком (або дружиною). У червні Риби можуть опинитися в'язнями домашніх справ: буде багато роботи по дому, можуть несподівано приїхати родичі.

Новий досвід у стосунках Рибам навряд чи піде на користь у червні. Важливо розплутати клубок протиріч із нинішнім партнером, особливо наприкінці місяця. Головне – не наламати дров і не прийняти поспішних рішень в особистому житті. Краще в червні не ухвалювати рішень про розлучення, розставання або весілля.

Здоров'я. У другій половині червня увагу Риб можуть привернути захворювання горла і щитовидки. Риби будуть схильні до похмурості, драматизації ситуації, перебільшення складності. Близькі нададуть потрібну підтримку. Небезпечний період для вживання алкоголю або наркотиків – із цього зашморгу є ризик не вибратися. Рибам у червні варто додати у своє життя яскраві враження, смачну та корисну їжу – і організм швидко відновиться.

Нейтральним червень 2024-го буде для таких знаків:

Терези

У червні 2024 року Терезам потрібно використовувати свій творчий настрій для серйозних починань. Місяць буде середнім. Обставини сприятимуть просуванню особистих ініціатив. Терези зможуть з успіхом спробувати свої сили в обраній ними справі. Важливо уникати дратівливості й непродуманих дій. Також не варто вирушати в далекі поїздки.

У другій половині червня Терези можуть розраховувати на допомогу родичів і близьких знайомих. Наприкінці місяця важлива новина може змінити плани представників цього знака, тому слід перевіряти достовірність інформації.

Сприятливі дні червня 2024 року для Терезів: 2, 3, 11, 15, 16, 24, 29.

Несприятливі дні червня 2024 року для Терезів: 7, 13, 17, 23, 26.

Кар'єра і гроші. У червні 2024-го перед Терезами відкриються гарні перспективи зростання. Можлива несподівана протекція, причому може допомогти навіть якесь випадкове знайомство на вулиці. Після 10 червня ситуація на службі складатиметься на користь Терезів, які будуть здатні захопити колектив і заробити прихильність керівництва. Відповідальність і старанність Терезів виразиться в конкретних цифрах матеріального заохочення. Тому в червні можна розраховувати на премію.

Особисте життя. У червні-2024 багато чинників будуть здатні порушити сімейну рівновагу Терезів. Це будуть відгомони службових конфліктів, напруженого робочого ритму і невирішених побутових питань. Але всі ці труднощі переборні. У деяких Терезів загостриться сприйнятливість, і вони відкриють своєму партнеру все своє тепло, ласку і любов, що буде дуже важливо для нього. Слід бути чесними у висловлюваннях. Особливо уважними слід бути до коханих у першій половині червня, інакше може вибухнути шторм.

Здоров'я. Терезам у червні слід обмежити соціальні контакти, інакше є ризик підчепити якийсь вірус, наприклад, грип. Якщо у Терезів є хронічні захворювання кишківника, слід приділити увагу системі харчування і не перевантажувати організм жирами, а також урізноманітнити раціон зеленню і фруктами.

Стрілець

У червні-2024 Стрільцю буде ні холодно, ні жарко. Цей місяць може принести Стрільцю нові знайомства. Сам він буде добре розбиратися в людях і навіть маніпулювати оточуючими. Стрілець у червні може відкривати школи і проводити майстер-класи, тобто когось навчати. Йому вдаватиметься швидко оцінювати те, що відбувається, відразу оцінювати ситуацію. У червні на Стрільця чекає блискуче партнерство і швидкий розум. Він буде блискавично реагувати на ситуацію.

До сімейних проблем у перший місяць літа Стрільцю слід поставитися гранично уважно. Це буде слабким місцем Стрільця в червні.

Сприятливі дні червня 2024 року для Стрільця: 10, 13, 17, 20, 24.

Несприятливі дні червня 2024 року для Стрільця: 5, 8, 15, 16, 26, 29.

Кар'єра. На початку червня у Стрільця буде безліч можливостей отримати нову потрібну для нього інформацію. Слід вивчати мови, документацію тощо. Однак потрібно остерігатися обману – випадкового або цілеспрямованого. Можуть проявитися недоброзичливці.

Після 10 червня, можливо, друзі складуть Стрільцю протекцію, допоможуть налагодити потрібні зв'язки. Друга половина місяця буде набагато сприятливішою, ніж його початок.

Гроші. У червні 2024-го Стрілець зможе поправити фінансові справи, займаючись торгівлею або грошовими операціями. Особливо якщо він поїде кудись за кордон або в інше місто. Еміграція абсолютно сприятлива для Стрільця. Можна сміливо вирушати у відрядження, адже будь-які ділові переговори у фінансовому плані будуть вдалими. Стрілець правильно оцінюватиме ситуацію і зуміє домогтися вигідніших умов для своєї компанії або фірми.

Особисте життя. Перша половина червня 2024 року для Стрільця буде більш-менш вдалим часом у плані особистого життя. У цей час можуть зав'язатися нові романтичні знайомства, або ж у старих стосунках подує вітер змін.

10-20 червня у Стрільця з'явиться чудова можливість виправити помилки минулого. Важливо не упустити цей момент, оскільки в цей час вдасться повернути кохану людину.

Кінець першої декади червня – небезпечний час для взаємин у сім'ї, для тих людей, які живуть під одним дахом. Можуть бути сварки і конфлікти з чоловіками (або дружинами). Також це несприятливий час для важливих покупок для дому, наприклад, меблів.

Здоров'я. У червні Стрільцям потрібно постаратися бути менш недовірливими, оскільки вони будуть схильні переоцінювати серйозність своїх нездужань, страждати на іпохондрію. Також слід поберегти нирки і не перестаратися з рідинами, особливо лікеро-горілчаними. Наприкінці червня Стрільцю слід стримати запал і не навантажувати себе фізично, щоб зберегти сили та енергію.

Козеріг

Для Козерога червень-2024 буде не особливо вдалим місяцем, але й не буде поганим. У червні Козерогу відведена роль миротворця: він зможе гасити конфлікти і вирішувати протиріччя. Найімовірніше, на роботі це вдаватиметься йому блискуче. Під час баталій Козеріг може дізнатися щось нове про своє оточення, але це може і насторожити. Загалом, що б не відбувалося, упевненість у собі й позитивний настрій не покинуть Козерога цього місяця.

В останній декаді червня у Козерога можуть загостритися стосунки з оточенням, особливо якщо до цього був прецедент. Козерогу потрібно зрозуміти, що не тільки його думка – істина в останній інстанції. Слід проявити дипломатію (що Козерогу невластиво), адже в цьому разі вдасться зберегти збалансовану нервову систему.

Сприятливі дні червня 2024 року для Козерога: 1, 4, 5, 9, 10, 14, 17, 18, 20.

Несприятливі дні червня 2024 року для Козерога: 6, 7, 12, 16, 19, 25, 27.

Кар'єра. У червні Козеріг може не розраховувати на суттєві події у професійній сфері. Цей місяць краще розглядати як підготовчий етап до чогось. У цей період Козеріг буде зайнятий звичними повсякденними справами.

Гроші. У фінансовому плані червень-2024 не віщує особливого благополуччя Козерогу, але на стабільність фінансових потоків він може розраховувати, у цьому сенсі практично нічого не зміниться. У 20-х числах не варто брати на себе відповідальність у справах. Також це несприятливий час для вирішення важливих комерційних питань, великих придбань і капіталовкладень.

Здоров'я. Великі фізичні навантаження в червні можуть виявитися складними для Козерога, тому краще на деякий час залишити заняття в спортзалі. Особливо руйнівним чином це може впливати на нервову систему представників знака. Йога і дихальні практики будуть сприятливими.

Водолій

Червень-2024 у Водолія пройде немов на хвилях: початок місяця буде неймовірно напруженим, майже катастрофічним, особливо в емоційному плані, але під кінець місяця крива вивезе, і все буде добре. Сум'яття почуттів Водолія буде зумовлене головним чином подіями в особистому житті. У червні емоції доведеться підпорядковувати розуму. У разі конфліктів важливо не лінуватися розкласти все по поличках.

Останній тиждень місяця буде складним для Водолія в плані емоцій і здоров'я, але особисте життя на той час устаканиться. У цей період за можливості потрібно відмовитися від поїздок. Також цей час загрожує конфліктами. Водолію не можна забувати, що різкі вчинки можуть призвести до незворотних наслідків. Закладені в цей час сценарії будуть програватися в найближчі 19 років.

Сприятливі дні червня 2024 року для Водолія: 1, 2, 7, 11, 12, 15, 20, 29.

Несприятливі дні червня 2024 року для Водолія: 3, 6, 10, 17, 19, 22, 23, 26.

Кар'єра. У професійному плані Водолію в червні 2024 року важливо не піддаватися на авантюри, адже безкоштовний сир буває тільки в мишоловці.

Гроші. Гаманцю Водолія в червні не загрожують фінансові потрясіння, хоча початок місяця може бути катастрофічним, особливо якщо грати в азартні ігри. У другій половині місяця представники знака почуватимуться скуто у фінансовому плані. Якщо Водолій займається комерційними справами, то вирішити питання бізнесу в червні буде вельми важко. Бонуси від начальства, навіть якщо Водолій їх заслужив, і премії можуть бути відкладені на наступний місяць.

Вдалим часом для Водолія стане друга декада червня: у грошових справах можна розраховувати на удачу і на гарний улов у плані покупок.

Також у середині місяця на представників знака чекає прекрасний улов, якщо вони вирушать на риболовлю.

Особисте життя. Червень-2024 не обіцяє Водолію спокійного сімейного щастя, але, як правило, йому до смаку своєрідний екшен. Ситуація в особистому житті нагадуватиме зебру: то чорна смуга, то біла. Білих смуг, до речі, стане значно більше в другій половині місяця.

У сімейних Водоліїв взаємини з дітьми вийдуть на перший план. Чада точно порадують Водолія своїм розвитком і перемогою на якихось змаганнях. Червень стане сприятливим часом для благоустрою будинку.

Здоров'я. У червні-2024 Водолію не доведеться скаржитися на здоров'я. Чудовий час для лікування шкіри, косметичних процедур, зокрема омолоджувальних. Чудовий час для корекції фігури, фітнесу, спорту. Також це допоможе зміцнити серцевий м'яз, що буде незайвим. Останній тиждень червня загрожуватиме для Водолія загальною фізичною втомою, зниженням імунітету, складнощами в роботі шлунково-кишкового тракту. Тому слід вжити профілактичних заходів.

Щасливчики червня-2024:

Близнюки

Червень-2024 для Близнюків стане неймовірно вдалим періодом, вони будуть головними щасливчиками місяця. Планета великого щастя – Юпітер – увійшла до цього знака зодіаку, те саме зробила і Венера. Більше, ніж Близнюкам, не буде фартити жодному іншому знаку зодіаку на початку літа.

Якщо Близнюки задумали щось змінити, то не треба губитися: поїздки, пригоди, зміна місця, еміграція – все це буде вкрай сприятливо. Представникам цього знака потрібно постаратися позбутися ілюзій, які вони плекали раніше, а також переглянути ставлення до деяких речей і людей. Потрібно залишити позаду все те, що заважає рухатися вперед, і тоді в червні вдасться зробити якісний стрибок.

Також зірки сприятимуть сміливим експериментам із зовнішністю, наприклад, можна кардинально змінити зачіску, зробити татуювання.

Удома у Близнюків у червні має бути тиша та гладь. Важливо дарувати посмішки близьким, адже ніхто не підніме настрій краще, ніж Близнюки.

Сприятливі дні червня 2024 року для Близнюків: 4, 6, 11, 12, 29, 30.

Несприятливі дні червня 2024 року для Близнюків: 2, 8, 9, 17, 18, 23.

Кар'єра і фінанси. У професійній сфері в червні Близнюкам не варто переживати з приводу якихось дрібних нюансів, адже фінансова удача на підході. Близнюки сміливо можуть віддатися стану ейфорії в дорогих покупках.

Близнюки в цьому місяці можуть спокійно закінчувати старі справи і дивитися в майбутнє з упевненістю. Варто спиратися на партнерів, адже в хорошій компанії Близнюки швидко досягнуть успіху.

Особисте життя. Близнюки в червні 2024-го можуть сміливо слідувати своїм бажанням і закохуватися. Венера просто наполягає на тому, що у Близнюків все буде добре і гармонійно в особистому і сімейному житті. Якщо Близнюки поки самотні, то в червні можуть знайти пару. Близнюкам потрібно дозволити чуттєвості наповнити себе, і при цьому не варто забувати про романтичний бік взаємин. Попри те, що представники цього знака всі любовні почуття намагаються розрахувати в мізках. (Є два знаки зодіаку, які кохають не серцем, а мізками, – Близнюки та Діва, вони надто все прораховують).

Здоров'я. Здоров'я Близнюків у червні буде в їхніх власних руках. Важливо не нехтувати відпочинком, змінити обстановку, бувати на курортах, дивитися світ. Відпустка буде дуже доречною. Близнюкам цього місяця рекомендується вирушати на ранкові пробіжки, вчасно лягати спати, а алкоголь вживати тільки в помірних дозах. Проблеми можуть виникнути зі шлунком і підшлунковою.

Хто такий Влад Росс

Влад Росс – український дипломований астролог, астрополіттехнолог. Народився в Одесі, астрологією займається з 1993 року. Консультує людей з усього світу, серед його клієнтів було і залишається чимало українських політиків і зірок шоу-бізнесу. У 1993-2000 роках навчався в московському Зороастрійському інституті Павла Глоби, пише сайт Влада Росса.

Рак

У Рака червень-2024 пройде під впевненим знаком "плюс". Раку рекомендується вибратися зі своєї шкаралупи, навести красу і сміливо йти в люди. Вечірки, бізнес-зустрічі і просто походи в кіно, особливо в другій половині місяця, можуть принести знайомства, про які Рак мріяв усе своє життя.

Сприятливі дні червня 2024 року для Рака: 1, 5, 10, 18, 23, 30.

Несприятливі дні червня 2024 року для Рака: 7, 9, 15, 17, 25, 26.

Кар'єра. У червні Раку не варто проявляти зайву ініціативу. Ліпше піти у відпустку, адже якщо відпочити, то все вдасться. Також важливо пам'ятати, що в будь-якій справі потрібно дотримуватися обережності, інакше може статися перелом.

Гроші. Раку не варто звертати увагу на грошові негаразди в червні-2024. Середина місяця обіцяє незаплановану фінансову щедрість. Дуже важливо в червні грамотно спланувати сімейний бюджет, а у вирішенні домашніх питань варто брати участь домочадцям Рака.

Особисте життя. Сімейні Раки в червні будуть зосереджені переважно на собі, через що можуть виникнути складнощі в особистому житті. Тому доведеться шукати баланс у стосунках. Але якщо в союзі Рака є кохання, воно допоможе знайти гармонію і щастя.

Здоров'я. Найбільше неприємностей у червні 2024-го Раку завдасть нервова система. Рак може легко впадати в депресію і тривожні стани. Також можливі проблеми зі шлунково-кишковим трактом і підшлунковою залозою. У цьому місяці не слід сідати на дієту, але сприятливо їсти більше овочів і пити більше води.

Лев

У Лева в червні 2024 року все буде добре. Леву не варто розпорошуватися і витрачати сили на різні напрямки, якщо він сумнівається, що зможе наздогнати двох зайців одразу. Краще зосередитися на одній, але дуже важливій справі, і тоді удача точно буде супроводжувати Лева. Представники знака можуть розраховувати на допомогу друзів та однодумців, а також на їхнє творче мислення і божественні сили.

Для Лева червень – гарний час для початку навчання, курсів підвищення кваліфікації, а також знаходження друзів, особливо початок місяця.

Середина червня для Лева стане часом пожинати плоди своєї праці. Усе залежатиме від напрацювань, які є у Лева.

У третій декаді червня Леву доведеться зайнятися справами, які давно очікують на його рішення. Також прийде час виконати дані раніше обіцянки. Розібравшись із боргами, Лев зможе без перешкод рухатися далі.

Сприятливі дні червня 2024 року для Лева: 7, 8, 12, 20, 21, 24, 25.

Несприятливі дні червня 2024 року для Лева: 3, 10, 14, 19, 22, 29.

Кар'єра. У червні-2024 у роботі Лева настане період стабільності і передбачуваності. У цей час представникам знака слід бути реалістами, спиратися на здоровий глузд і минулі напрацювання, і тоді здійсниться те, що вони запланували.

Перші дві декади червня – чудовий період для побудови кар'єри, просування по службі та отримання грошей.

Гроші. Червень буде вдалим для Лева в плані вкладення коштів і покупок. Позитивний клімат у колективі, що склався, також посприяє гарному заробітку Лева.

Особисте життя. У першій половині червня-2024 Льву слід налагоджувати гармонійні сімейні стосунки й облаштовувати побут. Сприятливо купувати меблі та робити ремонт.

Левів, які не перебувають у стосунках, перший місяць літа порадує захопливим романтичним знайомством. Почуття прекрасного, інтелігентність і артистизм робитимуть Лева чарівним. Левам, навіть жінкам, варто в червні проявляти ініціативу, адже кардинальні зміни в особистому житті не за горами.

Здоров'я. У червні Леву слід берегти спину від надмірних навантажень, тому не потрібно перенапружуватися на присадибних ділянках і носити важкі речі. Сприятливий час для занять йогою, розслаблювальних процедур, масажів, голковколювання та загартовування.

Діва

У червні 2024 року для Діви складуться чудові умови для розширення меж ділової активності та корисних знайомств. Тому нова робота або діяльність, удача в нових контактах і зв'язках – все це чекає на Діву. Діва відчує захищеність і внутрішню впевненість у завтрашньому дні.

У червні Діва завжди може розраховувати на допомогу друзів, однодумців і покровителів. Завдяки цьому вона зможе розгорнути своє життя в потрібному напрямку. При цьому важливо знайти спосіб надати відповідну підтримку. Щоб досягти мети, потрібно спиратися на системний підхід і незалежність. Самостійність у судженнях може викликати деяке невдоволення з боку компаньйонів, але не варто підлаштовуватися під чужу думку – краще чинити по-своєму. Позиція Діви все одно буде сильнішою, і вона зможе навіть високе начальство слідувати за нею, як осел за морквиною.

Сприятливі дні червня 2024 року для Діви: 9, 10, 13, 22, 23, 26.

Несприятливі дні червня 2024 року для Діви: 4, 11, 15, 21, 24.

Гроші. Діві слід уважно поставитися в червні до будь-яких пропозицій, особливо в першій декаді місяця – можливо, вдасться знайти вигідний спосіб вкладення грошей. Гарний час для великих і дрібних покупок. Багато матеріальних проблем можуть вирішитися через заступництво і підтримку впливових знайомих.

Кар'єра. У другій половині червня-2024 у Діви може виникнути невелика напруженість у службовому колективі, але це можна вирішити. Слід робити ставку на особисту ініціативу і професійні якості. Важливі досягнення можливі в третій декаді червня, у 20-х числах. Результат залежатиме від обізнаності Діви про поточні справи і начитаності.

Особисте життя. Щедрість і своєчасна турбота про сімейний добробут дадуть змогу Діві впоратися з побутовими проблемами в червні і змінити життя на краще. Друга половина місяця – час благородних вчинків і приємних жертв на благо коханої людини. Діва буде налаштована на сюрпризи і нові враження. Варто постаратися, щоб супутнику життя Діви не довелося нудьгувати, тому потрібно робити подарунки і влаштовувати приємні сюрпризи.

Здоров'я. У першій половині червня 2024 року Діві важливо дотримуватися правил безпеки, маючи справу з побутовою технікою, а також на виробництві, оскільки є ризик травмуватися або отруїтися. Потрібно поберегти руки і ноги. Зайва збудливість і перепади настрою можуть спричиняти проблеми із серцем. Увагу потрібно приділити організації правильного харчування, особливо тим, хто страждає на хронічні захворювання шлунково-кишкового тракту.

Замовити персональний гороскоп у астролога Влада Росса ви можете, перейшовши за посиланням.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їхні положення та твердження не можна перевірити чи підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за ім'ям і подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Новини заразКонтакти