У Сент-Луїсі протестувальники відкрили вогонь по поліцейським – відео

У США тривають масові протести / Reuters

Поранення отримали четверо співробітників американської поліції.

У ніч на вівторок, 2 липня, під час протестів в американському місті Сент-Луїс, штат Міссурі, протестувальники відкрили вогонь по поліцейським. Четверо копів отримали вогнепальні поранення.

Про це повідомляє місцеве видання St. Louis Post-Dispatch.

Напередодні сотні протестувальників зібралися на акцію протесту у зв'язку зі смертю афроамериканця Джорджа Флойда в Міннеаполісі. Ближче до вечора ситуація в місті загострилася. О першій годині ночі за місцевим часом протестувальники відкрили вогонь по поліцейським, в результаті чого четверо співробітників правоохоронних органів отримали вогнепальні поранення.

У повідомленні підкреслюється, що поліцейські госпіталізовані. Однак характер поранень незначний – усі копи знаходяться у свідомості, їх життю нічого не загрожує.

Нагадаємо, у Штатах тривають протести і масові заворушення після того, як поліцейський задушив амфроамериканца Джорджа Флойда в Міннеаполісі.

Президент США Дональд Трамп закликав губернаторів всіх штатів розгорнути Нацгвардію з метою припинення бунтів по всій країні. Глава держави також додав, що він готовий застосувати сили американської армії для припинення масових заворушень на території Штатів.

Автор: Андрій Ганчук
Новини заразКонтакти