У Туреччині другий землетрус за добу: серед загиблих школярі

Другий землетрус за добу зафіксували біля берегів Туреччини / Фото: Reuters

Кількість жертв трагедії збільшилася вдвічі.

У Туреччині 30 жовтня сейсмологічні служби зафіксували другий за добу землетрус біля берегів на південному заході країни.

Як повідомляє CNN Turk з посиланням на агентство з надзвичайних ситуацій і стихійних лих країни, магнітуда землетрусу склала 5,1. Епіцентр визначили за 20 км від району Кушадаси в провінції Айдин. Інформація про постраждалих і можливі руйнування не наводиться.

Однак у Греції та Туреччині ліквідують наслідки першого землетрусу, який стався напередодні. Рятувальники продовжують повідомляти про нові жертви і постраждалих в турецькому Ізмірі. Згідно з останніми підрахунками, жертвами підземних поштовхів стали не шість, а 12 осіб. Крім того, рятувальники налічують майже 420 постраждалих.

На грецькому острові Самос через землетрус у східній частині Егейського моря загинули дві людини, вісім отримали травми, повідомляють місцеві ЗМІ.

Двоє загиблих - це місцеві школярі, які отримали смертельні травми в результаті обвалу стіни. Постраждалі доставлені в лікарню, їх травми не є небезпечними для життя. На острові тривають пошуково-рятувальні роботи.

Читати такожЗемлетрус у Туреччині та Греції: кількість постраждалих зросла, виникло цунамі

Автор: Яна Катасонова
Новини заразКонтакти