У Росії Славіну "записали" в сектанти

Ірину Славіну в Росії "записали" в сектанти / Скріншот

Ірина Славіна наклала на себе руки способом, який пов'язаний з сектами, стверджує російський експерт.

Президент Загальноросійської професійної психотерапевтичної ліги професор Віктор Макаров "записав" нижньогородську журналістку та головного редактора інтернет-видання Коза Пресс Ірину Славіну, яка спалила себе біля будівлі МВС, в сектанти.

Спосіб самогубства, який вибрала Славіна, в основному пов'язаний з сектами, розповів експерт ТАСС.

На його думку, журналістка вчинила, як фанатично вперта людина.

"Те, яким способом вона це зробила (вчинила самогубство – Ред.), пов'язано в основному з сектами. Вона саме готувалася, прийшла до МВС. Так найчастіше чинять люди з надцінними, домінувальними ідеями, фанатично вперті люди. І якщо це фанатична віра, ми тоді вже виходимо на тему секти", – сказав Макаров.

На самоспалення Славіної вже відреагувала Уповноважений з прав людини в Росії Тетяна Москалькова. Омбудсмен на своїй сторінці в Instagram написала, що необхідно ретельно розібратися у причинах самогубства.

"З болем та тривогою прочитала про самоспалення... Славіної. Потрібно ретельно розібратися в причинах. Але у будь-якому разі відхід з життя – це відхід від боротьби за свої права...", – написала Москалькова.Читайте також"Самоспалення біля МВС": бізнесмен розповів про найсильніший удар по Славіній

Автор: Катерина Присяжнюк
Новини заразКонтакти