У РФ випадково підтвердили існування скандального "палацу Путіна" - ЗМІ

У РФ випадково підтвердили "палац Путіна"

У Путіна в черговий раз запевнили, що президент не має ніякого відношення до цієї шикарної будівлі.

Московська компанія Аерокомплекс, яка займається постачанням аеропортів наземною технікою, вказала на своєму офіційному сайті, що серед інших обслуговувала вертолітні майданчики резиденцій президента Росії Володимира Путіна "Ново-Огарьово", "Бочаров Струмок" та "Парасковіївка".

Як пише російське видання Відкриті медіа, тим самим фірма "ненавмисно підтвердила" розслідування опозиціонера Олексія Навального про так званий "палац Путіна" під Геленджиком.

Після цього повідомлення з сайту аерокомплексу прибрали згадку про резиденцію "Парасковіївка".

А прес-секретар Кремля Дмитро Пєсков запропонував журналістам звернутися з даним питанням до компанії і вкотре зазначив, що Путін не має відношення до "палацу". Своєю чергою директор аерокомплексу заявила, що вся інформація представлена на їхньому сайті.

Читати також"Про палац Путіна подивитися": у РФ запропонували альтернативи мітингу Навального

Парасковіївка - це село, яке знаходиться недалеко від Геленджика, найближчий до "палацу" населений пункт. Офіційної інформації про резиденцію Путіна в Парасковіївці немає.

При цьому відомо, що поруч з "палацом" дійсно є вертолітний майданчик. У документах Росавіації вій вказаний як пансіонат Парасковіївка, при цьому стверджується, що після добудови у 2014 році вона призупинила роботу. Над нею знаходиться безпольотна зона URP116, закрита для будь-яких повітряних суден.

"Палац Путіна" в Геленджику - що потрібно знати

Автор: Катя Трохименко
Новини заразКонтакти