"Сакральна жертва": Лукашенко ошелешив розповіддю про сльози Тихановської

Лукашенко заявив , що Тихановську хотіли спалити / Reuters

Лукашенко заявив, що під час виборчої кампанії та на початку вуличних акцій демонстранти нібито хотіли зробити з Тихановської сакральну жертву.

Олександр Лукашенко зізнався, що його головну суперницю на виборах Світлану Тихановську нібито хотіли спалити, а він врятував її, відправив за кордон і ще й дав грошей на життя.

Про це повідомило видання Белта.

Неймовірну історію Лукашенко розповів 9 жовтня на нараді з актуальних питань.

Лукашенко заявив, що під час виборчої кампанії та на початку вуличних акцій протестувальники нібито хотіли зробити з Тихановської сакральну жертву. За його словами, якісь зловмисники планували для цього підпалити штаб опозиції разом з Тихановською, щоб потім звинуватити в цьому владу Білорусі.

За словами Лукашенка, до операції із запобігання злочину були залучені 120 силовиків.

Також він розповів, що наступного дня Тихановська попросилася на прийом до міністра внутрішніх справ. Нібито вона попросила передати Лукашенку, що вона хоче виїхати з Білорусі.

Читати такожКейс Лукашенко довів, що ЄС-збіговисько невиліковних імпотентів

"І я віддав розпорядження: ми під охороною, за її бажанням, з людьми, про яких вона попросила, щоб її супроводжували, вивезли до Литви ди дітей. І коли вона сказала, що у неї немає грошей, щоб там прожити, я розпорядився, і з держпідприємства взяли 15 тисяч доларів і віддали їй. "Дуже дякую вам", - плакала на шиї. Вивезли", - розповів Лукашенко.

Також він додав, що білоруському посольству в Литві було доручено допомогти Тихановській з переїздом, в тому числі з пошуком квартири.

Санкції ЄС проти Білорусі - що було раніше:

Автор: Катя Трохименко
Новини заразКонтакти