Російські пранкери виступили в Данії від імені Тихановської

Вован і Лексус видали себе за Тихановську / Фото: beztabu.net

У команді білоруського політика без негативу поставилися до розіграшу.

Одіозні російські пранкери Володимир Кузнєцов (Вован) і Олексій Столяров (Лексус) відверто зізналися, що це вони спілкувалися з членами парламенту Данії від імені лідера білоруської опозиції Світлани Тихановської.

"Це були ми, але всі подробиці будуть в понеділок, поки не розкриваємо», - цитує Вована РИА Новости.

У прес-службі Тихановської підкреслили, що не бачать нічого поганого в тому, що хтось видав себе за політика, оскільки такі дії викликають посмішку і піднімають настрій.

Зазначимо, інцидент стався 6 жовтня. На закритому онлайн-засіданні зовнішньополітичного комітету парламенту Данії присутні заслухали доповідь людини, яка видала себе за Світлану Тихановську. В рамках заходу обговорювалася ситуація в Білорусі в контексті боротьби за демократію і права людини.

Читати такожТихановська пояснила, для чого мріє побачитися з ПутінимНа початку зустрічі у так званої Тихановської пропало зображення. Данські парламентарі 40 хвилин слухали нібито спікера з Білорусі, проте згодом запідозрили недобре. Пізніше зв'язали з представниками лідера опозиції і зрозуміли, що стався розіграш.

У парламенті Данії запевняють, що під час обговорюваного заходу не було сказано нічого, що могло б поставити під загрозу зовнішньополітичну лінію країни.

Світлана Тихановська і події в Білорусі

Автор: Яна Катасонова
Новини заразКонтакти