"Орем про подвійні стандарти": у Мережі показали, як Скабєєва на ТБ відпрацьовує вказівки Кремля

Ольга Скабєєва / скріншот з відео

Одного з учасників програми 60 хвилин Ольга Скабєєва без тіні збентеження називає "мавпою" і суворо обмежує обговорення теми Олексія Навального.

У мережі з'явилося відео, на якому показані залаштунки знімання російської пропагандистської телепередачі 60 хвилин. Ролик виклала в Facebook журналістка Олена Риковцева.

У відео добре чути й видно, як ведуча Ольга Скабєєва роздає учасникам передачі свіжі кремлівські вказівки ‒ як саме потрібно говорити на ту або іншу тему. Особливу увагу вона приділяє нікому Гордію, який грає в передачі роль "потішного хохла". Йому Скабєєва забороняє коментувати обговорення суду над російським опозиціонером Олексієм Навальним. Натомість вона жартома запропонує Гордію місце губернатора Миколаївської області у складі Росії.

"У нас зараз перший блок. Ми не відразу до нашої улюбленої теми переходимо. Ми спочатку від серця, від душі, про Північний потік, оремо про подвійні стандарти, про те, як вони нам всі набридли, а вже потім все це розшифруємо", ‒ говорить Скабєєва.

Причому далі у відео телеведуча з професійно-цинічними інтонаціями називає одного з гостей"всі люди як люди, а цей як мавпа".

Як пише Риковцева, спочатку відео з'явилося на онлайн-платформі Smotrim, яка належить російській держтелерадіокомпанії ВГТРК. Але було оперативно звідти видалено.

Читати такожВ Україні вдарять по пропаганді Росії на ТБ: деталі нового законопроєкту

Нагадаємо, раніше повідомлялося:

Автор: Дмитро Відоменко
Новини заразКонтакти