«Л*йна грузинського не гідний»: журналіст Габунія знову вилаяв Путіна

Георгій Габунія не приховує свою ненависть до Путіна / Скріншот

Співробітник ЗМІ нецензурно висловився про російського лідера.

Грузинський журналіст Георгій Габунія, який став відомий на весь світ після грубих висловлювань на адресу президента Росії Володимира Путіна, знову вилаяв главу Кремля.

Під час одного з ефірів, виступаючи на телеканалі Mtavari Arkhi, він перейшов на російську мову і нецензурно висловився про Путіна і глави Чечні Рамзана Кадирова.

«Володя, дорогий ти мій, Вовочка! Я подумав і вирішив не оскверняти твою могилу. Я, правда, обіцяв, але не буду цього робити. Ти навіть гівна грузинського не гідний», — сказав Габунія на адресу Путіна.

Також він висловився на адресу чеченського лідера.

«Я поважаю і люблю справжніх, гідних чеченців, а не Кадирова з його поджатым хвостом, якого без його господаря Путіна немає ціни і звичайної дворняжки», — додав він.

Нагадаємо, на початку липня Георгій Габунія в студії найбільшого грузинського телеканалу " Руставі 2, на якому працював ведучим, записав звернення до Володимира Путіна, в якому обізвав його матами. Пізніше Габунию звільнили з Руставі-2.

Згодом Габунія дав свідчення у Генпрокуратурі Грузії.

Хто такий ведучий Георгій Габунія

Георгій Габунія – відомий телеведучий телекомпанії Руставі-2, один з найпопулярніших в Грузії.

До відео з привітом Путіну Габунія вже звинуватили в порушенні принципів Хартії журналістської етики.

Скандал викликав сюжет про громадських туалетах в Тбілісі, після якого Габунія виступив з різкою критикою роботи столичної мерії і самого градоначальника Давида Нарманія. Він звернувся прямо до мера і вказав на те, що той є вихідцем з села. При цьому Габунія порівняв міську владу з побудованими мерією «туалетами без функції».

Також журналіста звинувачували в богохульстві. У 2018 році Габунія у підводці до сюжету про пересадку дерев з Аджарії і Гурії в розташований поруч дендрологічний парк мільярдера, екс-прем'єра Грузії Бідзіни Іванішвілі сказав, що "Ісус Христос допустив помилку, коли дві тисячі років тому для проповіді прийшов в Ізраїль". За словами Габунія, Ісус два або три роки тому повинен був прийти в Аджарії, де "його не розіп'яли, так як в регіоні не залишилося б дерев для виготовлення хреста".

Автор: Яна Катасонова
Новини заразКонтакти