Лукашенко заявив, що жінка не може стати президентом

Лукашенко вважає, що жінка не може бути президентом / УНІАН

Лідер Білорусі підкреслив, що навіть чоловікові важко очолювати країну.

Президент Білорусі, де раніше ледь не відбувся Майдан, Олександр Лукашенко під час робочої поїздки до Могильовської області пояснив свої слова щодо неготовості жінок очолити республіку.

Відео розмови очільника держави з пенсіонерками опублікував Telegram-канал «Пул Першого».

За словами Лукашенка, жінка не витримає тягаря влади.

«Що я мав на увазі: що у нас Конституція така, що навіть чоловікові важко нести цю ношу. А якщо її завантажити на жінку, вона завалиться, бідолаха. Це я мав на увазі, а не те, що я не поважаю жінок. Якби не було жінок, я б не був президентом», — сказав Лукашенко.

«Ви наш президент», — зізналася одна з численних пенсіонерок під час зустрічі.

Читати такожПоле чудес відпочиває: Лукашенко передав Зеленському оригінальні подарунки.

Нагадаємо, раніше лідер Білорусі Олександр Лукашенко відверто висловився щодо розмови з президентом РФ Володимиром Путіним. За його словами, у відносинах з Росією "нічого не іскрить".

Про це сказав Олександр Лукашенко на зустрічі з очільником російського МЗС Сергієм Лавровим, повідомляє білоруське агентство БелТА.

Лукашенко розповів Лаврову про телефонну розмову з Володимиром Путіним: "У нас дійсно відбулася така відкрита, добра розмова. Хоча багато хто тут думає, що у нас щось іскрить. Нічого у нас не іскрить! Є проблеми завжди".

У відповідь на це Лавров зауважив, що "іскра потрібна для запалювання, щоб поїхати вперед", після чого Лукашенко почав перераховувати проблеми Росії та Білорусі.

Автор: Адріана Бубновська
Новини заразКонтакти