Над Мармуровим морем літак пішов на екстрену посадку після зіткнення з птахами

Літак зіткнувся зі зграєю птахів над Мармуровим морем / Фото : 2kathaber

Пілот прийняв рішення про повернення в аеропорт Стамбула.

У Туреччині вантажний літак місцевих авіаліній, Пролітаючи над Мармуровим морем, зіткнувся з досить великою зграєю птахів і був змушений екстрено повернутися в аеропорт Ататюрка в Стамбулі.

Як інформує агентство ІНА, пілот слідував за маршрутом Стамбул-Алмати, проте за півгодини після зльоту прийняв рішення про екстрену посадку.

Літак Boeing 777-F вилетів зі Стамбула близько дев'ятої ранку в прекрасному технічному стані. А повернувся зі значними ушкодженнями і з плямами крові на носовій частині повітряного судна.

Технічні фахівці аеропорту відбуксирували літак в технічний ангар для оцінки пошкоджень і необхідного технічного обслуговування.

Читати такожДесятки літаків доставляють вакцину від коронавірусу Pfizer по світу - WSJЗазначимо, аналогічний інцидент стався 2 січня в Колумбії, де літак здійснив екстрену посадку після того, як заплутався в новорічних прикрасах. Повітряне судно зіткнулося з кулею, наповненоюмішурою. Гірлянди і дощики зачепилися за двигуни і крила. На щастя, все закінчилося щасливо: літак вдало приземлився, ні пасажири, ні судно не постраждали.

/ Фото: 2kathaber
/ Фото: 2kathaber
Автор: Яна Катасонова
Новини заразКонтакти