Лідер білоруської етно-групи Старі Ольса втік до України

Музикант поїхав з Білорусі в Україну / Фото: Facebook / Дмитро Сосновський

Музикант стверджує, що в Києві відчуває себе в безпеці.

Фронтмен білоруської групи Старі Ольса Дмитро Сосновський виїхав з Білорусі в Україну, оскільки, на думку виконавця, тут почувається набагато безпечніше, ніж у його рідній країні.

"У Києві, у друзів, у безпеці. Мемуари напишу. Спасибі: Вікторович, Моя сім'я, сім'я, яка врятувала, конспіративний будинок, гараж, хлопчики, Сандрі з Познані, Філу з Міннеаполіса, Антону з Техасу, пастору Річарду, Панкевичу, Карині і дружині, полковнику. І ще багато добрих людей! Жыве вічна! Ми переможемо!» ,- написав Сосновський на своїй сторінці в Facebook.

Зазначимо, Сосновського затримали в місті Клецьк Мінської області, де він брав участь у пам'ятних заходах, присвячених загиблому після побиття силовиками Роману Бондаренку. Згодом музиканту призначили штраф у розмірі 810 рублів.

Потім Сосновський повернувся додому до Мінська, де він перебував у розшуку. Невідомі приходили до нього додому і намагалися виламати двері квартири музиканта. Сосновський підтвердив журналістам, що його від'їзд в Україну пов'язаний з переслідуваннями на батьківщині.

Читати такожВ опозиції Білорусі допустили поразку в битві з Лукашенком

Автор: Яна Катасонова
Новини заразКонтакти