Кому дістанеться Росія: експерт назвав наступника Путіна

Наступник Путіна - названий кандидат з найкращими шансами / Reuters

Наступник Путіна намагатиметься зберегти путінську систему, зазначив аналітик.

Економіст, старший науковий співробітник Інституту Катона у Вашингтоні Андрій Ілларіонов спрогнозував, хто замінить Володимира Путіна на посаді президента Росії після того, як той фізично не зможе керувати країною.

"Перш за все, рано чи пізно це станеться. Чим раніше, тим краще. Можливо, це відбудеться не тільки через фізичну нездатність Путіна правити країною, але і в результаті громадянського руху в Росії», – зазначив Ілларіонов під час чату на Главреді.

Читати такожОперація "наступник Путіна": що означає послання глави РФ і відставка МедведєваЗа його словами, якщо Путін фізично не зможе керувати державою, то владу передадуть наступнику, який намагатиметься зберегти путінську систему. Експерт додав, що кандидатів на цю роль кілька – і з точки зору Путіна, і з точки зору оточуючих його осіб.

"Як у будь-якому візантійському дворі, є різні партії, які підтримують то одну, то іншу кандидатуру. Принципи можуть бути різні - від особистої близькості до ідеологічної позиції. З наявних кандидатів найкращими шансами володіє Сергій Наришкін", - резюмував Ілларіонов.

Наступник Путіна - які кандидатури називають

Автор: Діана Бель
Новини заразКонтакти