"Міг померти": спливли подробиці загадкового зникнення Кім Чен Ина

Кім Чен Ин помер - ЗМІ з'ясували подробиці про лідера КНДР / Reuters

Північнокорейський диктатор вже давно не з'являється на публіці, тому ЗМІ Китаю вже встигли його "поховати".

Через те, що ось вже понад два тижні лідер КНДР Кім Чен Ин не з'являється на публіці, в ЗМІ з'явилася інформація про його хворобу та навіть смерть.

За інформацією західних ЗМІ, до Північної Кореї нещодавно вирушили фахівці з Китаю, серед яких присутні медики. 

Джерела в Північній Кореї говорять про те, що Кім Чен Ин живий і дуже скоро з'явиться на публіці. Водночас, в розвідці США запевняють, що у лідера КНДР дійсно були проблеми зі здоров'ям.

За спостереженнями журналістів, корейські ЗМІ в останній раз писали про місцеперебування Кім Чен Ина ще 11 квітня.

ЗМІ встигли "поховати" вождя КНДР / Апостроф

Тим часом деякі ЗМІ Китаю і Гонконгу вже "поховали" Кім Чен Ина. У мережі навіть з'явилася фотографія з цього приводу.

За даними NYP, віце-директор гонконгського супутникового телебачення HKSTV, мовлення якого підтримує Пекін, повідомив із посиланням на "дуже солідне джерело", що Кім Чен Ин помер. Водночас японські ЗМІ пишуть, що лідер КНДР знаходиться у "вегетативному стані" після операції.

За іншими непідтвердженими повідомленнями, які пов'язують з високопоставленими партійними джерелами в Китаї, йдеться про те, що операція по встановленню стенту північнокорейському лідеру пройшла невдало через помилку хірурга.

Читати також: Кім Чен Ин погрожує світу новою ядерною зброєю, Трамп у відповідь попросив вазу

Як раніше писав Главред, Кім Е Чжон, молодша сестра північнокорейського диктатора КНДР Кім Чен Ина, може його замінити на посаді. Чутки про можливу наступницю диктатора КНДР з'явилися після того, як у ЗМІ просочилися відомості про те, що той переніс важку операцію на серці.

Нагадаємо, керівник Північної Кореї Кім Чен Ин став посміховиськом Мережі - через сходження на священну гору Пектусан верхи на білому коні.

Новини заразКонтакти