Американські спецслужби знайшли поїзд Кім Чен Ина

Кім Чен Ин не з'являвся на публіці з 11 квітня / Reuters

Інформацію отримали за допомогою супутників.

Спецслужби США заінтриговані довгою відсутністю на публіці лідера КНДР Кім Чен Ина і вирішили перевірити інформацію, коли північнокорейське радіо від його імені привітало з трудовими успіхами жителів невеликого міста на півночі країни.

Як повідомляє американський сайт 38 North, що спеціалізується на пов'язаній з КНДР тематикою, за інформацією складно було зрозуміти, де зараз знаходиться північнокорейський лідер.

Фахівці почали перевіряти дані за допомогою супутників і прийшли висновку, що Кім Чен Ин може знаходиться на морському курорті на сході Північної Кореї. Або ж з якоїсь іншої причини, але 250-метровий спецпотяг, імовірно, що належить Кім Чен Ину, мінімум з 21 квітня знаходиться на зупинці в місті Вонсан.

Поїзд Кім Чен Ина
Поїзд Кім Чен Ина
Поїзд Кім Чен Ина
Поїзд Кім Чен Ина
Поїзд Кім Чен Ина

Факти американські спецслужби підкріпили фотографіями зі супутників. Однак приїхав північнокорейський лідер на поїзді в Вонсан, або він там знаходиться з іншої причини – поки з'ясувати не вдалося. Між тим, Кім Чен Ин не з'являвся на публіці з 11 квітня, пропустивши кілька важливих для КНДР заходів.

Як раніше повідомлялося, лікар, який проводив операцію на серці Кім Чен Ину, не зумів закінчити маніпуляції у встановлені терміни, пише японський журнал Shukan Gendai з посиланням на джерело в медичних колах Китаю.

Нагадаємо, Кім Чен Ин помер, гучно заявили американські ЗМІ з посиланням на джерело.

Новини заразКонтакти