Блогерка-підліток вигуляла хлопця на повідку і нарвалася на критику: їй загрожує мусульманська банда

Вирішила показати проблему "нерівності підлог" / скріншот

Блогерша продемонструвала публіці нерівність статей.

У Росії 14-річна БДСМ-блогерша Аїда вигуляла хлопця на повідку. Після публікації ролика в мережі, користувачі вибухнули критикою.

Аїда ж таким чином спробувала показати "проблему нерівності статей".

"Нерівність статей очевидно. Але погодьтеся, якби було навпаки і на мотузці була б дівчинка, це вважалося б нормою. Коментарі були б "тигр", " лев "і так далі", - підписала вона кадри.

Серед двох тисяч коментарів, які буквально за пару днів виникли під роликом, більшість були про те, що дівчина «перейшла межу», вже дуже сильно образивши чоловіків. Не обійшлося і без згадки про самого "хлопця-собаку", якого звинуватили в тому, що він взагалі погодився на таке.

Пізніше блогерка розповіла, що "її засипали погрозами".

За словами Аїди, вона отримує більше сотні "страшних" повідомлень на добу. Більше того, в одному з них говорилося, "що її розшуком вже зайнялася серйозне мусульманське угруповання".

А деякі громадські задання навіть пообіцяли напій тому, хто кине в дівчину яйце або обіллє її чимось.
Однак Аїду це не бентежить і не лякає. Вона радить тим, хто не зрозумів її задуму, попрацювати над самооцінкою.

Нагадаємо, в київському метро на станції "Арсенальна" підлітки знімали відео. Однак раптово між ними і пасажирами спалахнув конфлікт, який закінчився бійкою.

Відповідне відео з'явилося в Мережі. На кадрах одного з учасників ролика, який стояв на колінах, "поїли" молоком. Його прямо заливали в спеціальну ємність. Молока було по очі. Зверху присипали пластівцями. Коли той не витримував і відчував удушення, знімав "ківш" і все виливалося на підлогу вагона.

Автор: Уляна Поліщук
Новини заразКонтакти