Пропагандистка РФ закликала ввести війська у Білорусь: писавший листа Путіну Цепкало дав різку відповідь

Білорусь не чекає на російські війська - Цепкало / Група В.Цепкало ВКонтакте

Білоруський опозиціонер Цепкало, який назвав Крим Україною, осадив Симоньян за твітт щодо "ввічливих людей".

Головний редактор російського пропагандистського телеканалу RT Маргарита Сімоньян закликала ввести російські війська на територію Білорусі з метою нібито наведення там порядку. Опозиціонер з Білорусі Валерій Цепкало різко відповів на її ініціативу.

Зокрема, Маргарита Симоньян, яка останнім часом активно публікує повідомлення в соціальних мережах про події у Білорусі, написала, що російські "ввічливі люди" повинні відправитися на територію РБ.

"А взагалі вже час ввічливим людям навести порядок, звичайно. Як вони вміють", - зазначила вона.

В одному з коментарів їй різко відповів білоруський опозиціонер Валерій Цепкало.

"Ми якось самі розберемося, без вас", - написав політик.

Нагадаємо, білоруський опозиційний політик Валерій Цепкало, побоюючись репресій з боку режиму Лукашенка, виїхав з країни. Опинившись у Росії, він звернувся до кремлівської влади з проханням не допомагати Білорусі, тому що ці гроші спрямовуються виключно на утримання державного апарату.

Крім того, він писав листа президентові РФ Володимиру Путіну з проханням засудити "антиросійську" політику білоруської влади.

Читати також"Нам не потрібна війна": у Лукашенка відреагували на ситуацію у Білорусі і зробили заяву

Побувавши в Україні, Цепкало, в свою чергу, назвав війну на Донбасі "громадянською", проте підкреслив, що Крим, згідно з міжнародним законодавством і позицією цивілізованих світових держав, належить Києву.

Автор: Андрій Ганчук
Новини заразКонтакти