Чоловіки, що дивом вижили в авіакатастрофі у Пакистані, розповіли про порятунок

Кілька людей змогли врятуватися після авіакатастрофи / Фото: Reuters

Пасажирів фатального рейсу госпіталізували з різними травмами.

Пасажир літака авіакомпанії Pakistan Airlines, якому за щасливою випадковістю вдалося вижити під час аварії літака в Карачі, поділився емоціями про своє спасіння.

Як пише The Guardian, 24-річний Мухаммад Зубаір втратив свідомість і події трагічного дня пам'ятає лише частково.

Чоловік розповідає, що відчував різкий запах палива, чув крики пасажирів і розумів, що полум'я палає вже в салоні літака. Він спробував розстебнути ремінь безпеки, коли вже відчував, як горить його сидіння. Зубаір зміг встати зі свого крісла і «йшов на світло, проліз через дірку на крило, звідти — на землю».

Другий, хто вижив, президент Bank of Punjab Зафар Махмуд, зараз перебуває з поламаною рукою і забиттями на лікуванні в лікарні в Карачі.

«Все, що він пам'ятає, це те, що турбулентність, а потім він втратив свідомість і орієнтацію», — розповіла його сестра Зайнаб Імам.

«Наскільки я розумію, його крісло як би вилетіло з літака, і він випав з нього. І він був трохи в стороні від уламків і вогню», — поділилася родичка чоловіка, що вижив.

Як раніше повідомлялося, оприлюднене відео порятунку одного з пасажирів літака Airbus A320 Пакистанських міжнародних авіаліній, що впав 22 травня на житловий квартал в Карачі.

Нагадаємо, лайнер Airbus A320 виконував внутрішній рейс PK 8303 з Лахора в Карачі і впав неподалік від міжнародного аеропорту Джина під час заходження на посадку.

Пізніше представники влади назвали число загиблих при катастрофі пасажирського літака Airbus A320 Пакистанських авіаліній під Карачі.

Автор: Яна Катасонова
Новини заразКонтакти