"Зозуля підтримала скотиняку": Тимошенко зробила заяву про Ляшка на довиборах у Раду

Тимошенко підтримала Ляшка на довиборах у Раду на Чернігівщині / УНІАН

Вибори пройдуть в окрузі №208 у зв'язку з загибеллю обраного там нардепа Валерія Давиденка.

Політична партія Батьківщина вирішила підтримати лідера Радикальної партії Олега Ляшка, який ще нещодавно називав Юлію Тимошенко "кремлівської зозулею" та виступав із жорсткою критикою на її адресу, на довиборах у Раду по округу №208 на Чернігівщині.

Про це вона заявила під час свого брифінгу у Раді в понеділок, 15 червня.

За її словами, Ляшко на 208 окрузі у Чернігівській області нібито підтримують понад 30% виборців, тому Батьківщина виступає на підтримку його кандидатури.

Також вона додала, що "Батьківщина" не буде брати участь у виборах на цьому окрузі.

"Наша команда підтримала кандидатуру Олега Ляшка як єдиного кандидата від українських сил по 208 округу. Ми не будемо висувати свого кандидата", - підкреслила Тимошенко.

Блогер Олена Монова прокоментувала позицію Батьківщини, акцентувавши увагу на тому, що політики на публіку розігрують конфлікт, а в кулуарах спокійно вирішують свої питання.

"Московська зозуля підтримує на виборах скотиняку. Що ще раз підтверджує одне просте правило, про яке багато хто чомусь забуває: всі їх срачі і поливання один одного лайном на публіку суть удавання, театр для бідних, і нічого більше. Насправді це один великий занедбаний зоопарк, де процвітає інбридинг, в результаті народжуються політичні кадаври химерних обрисів", - написала Монова у своєму Telegram-каналі.

Додамо, у 2012 році Ляшко вже висувався по 208 округу і здобув там перемогу.

Примітно, що за декілька днів до цього преса помітила Тимошенко і Ляшка за вечерею в одному з київських ресторанів.

Дострокові вибори в парламент по округу №208 у Чернігівській області пройдуть у зв'язку з загибеллю депутата Валерія Давиденка, який був обраний від цього округу на позачергових парламентських виборах 2019 року як мажоритарник.

Автор: Андрій Ганчук
Новини заразКонтакти