Журналісти показали, що відбувається біля розгромленої радикалами будівлі ОП

Біля Офісу президента відбулися масові заворушення / УНІАН

Комунальники не займалися очищенням фасаду будівлі ОП, який піддався атаці радикалів.

У центрі Києва на вулиці Банковій, біля Офісу президента, комунальники прибрали територію, де в суботу ввечері проходив мітинг на підтримку активіста Сергія Стерненка.

У той же час співробітники комунальних служб не займалися очищенням фасаду будівлі ОП, який піддався атаці радикалів, пише Сьогодні.

У той же час табличку Офіс президента, яку вчора облили бензином і підпалили, поки не відновлювали. Фахівці відзначили, що вивіска сильно постраждала – кіптява, фарба, наклейки – однак відновити її можна. Ймовірно, цим займуться вже завтра.

/ segodnya.ua

Написи на стінах державної будівлі відтирати сьогодні також не будуть. Фахівці поки вирішують, яким чином це краще зробити - щоб не пошкодити естетику облицювання.

/ segodnya.ua

Як уточнює Цензон.НЕТ, в даний час робітники зняли двері на вході в будівлю Офісу Президента України, які вчора пошкодили в ході акції протесту. Замість них поставили дерев'яні листи, які закрили проходи в ОП.

/ censor.net

Підкреслюється, що ніяких інших робіт під будівлею ОПУ в даний час не проводиться. Все виглядає саме так, як залишили після себе мітингувальники.

/ censor.net

Заворушення біля Офісу президента:

Справа Стерненко:

Автор: Олексій Тесля
Новини заразКонтакти