Дружина Медведчука публічно повідомила, що вони вдома

Дружина Медведчука публічно повідомила, що вони вдома / УНІАН

Оксана Марченко в соцмережах заявила, що це недобре - приходити до людей з обшуками, коли їх немає вдома. Також вона повідала, що вони з чоловіком вже удома.

Дружина голови політради партії "Опозиційна платформа - за життя" Віктора Медведчука Оксана Марченко повідомила, що вони вже повернулися додому з відпочинку.

"Перебуваючи на відпочинку за межами Києва, вчора ми дізналися, що в нашому будинку й офісі чоловіка - обшуки... Абсолютно марне заняття. Якось недобре, знаючи, що ми у від'їзді, прийшли ці люди. Бог з ними - вони виконавці. Сподіваюся, вас приймали радо... ми, звичайно, повернулися додому", - повідомила Марченко на своїй сторінці в Instagram.

Також Марченко зазначила, що "у житті часто нас супроводжують смуток, страх, печаль, туга, почуття втрати, втома, тривога...", і що "потрібно забути, що ідеальне життя нібито легке та безболісне».

Зазначимо, вранці 12 травня Віктор Медведчук вперше прокоментував звинувачення на свою адресу й обшуки в своєму будинку.

За його словами, нічого протизаконного у нього так і не знайшли. А метою обшуків він назвав вручення йому підозри в держзраді.

Віктор Медведчук і Тарас Козак: у чому їх звинувачують

Автор: Адріана Бубновська
Новини заразКонтакти