У СБУ розповіли, що чекає Кривоша за захоплення заручників в Луцьку

Захоплення автобуса в Луцьку - яке покарання отримає луцький терорист / УНІАН

Кривуш не йде на контакт зі слідством.

Помічник начальника управління СБУ у Волинській області Іванна Поліщук розповіла, що чекає Максима Кривоша за захоплення автобуса в Луцьку.

Прокуратура має намір вимагати для Кривоша утримання під вартою, заборонивши вносити за нього заставу, пише Телеграм-канал Страна.

При цьому луцький терорист відмовляється співпрацювати зі слідством.

"Кривуш відмовляється пояснювати свої дії, підписувати процесуальні документи. Він каже, що вже все сказав 21 липня", – пояснила Поліщук.

Читати такожЛуцький терорист повинен бути жорстоко покаранийОбирати запобіжний захід Кривошу будуть 23 липня, засідання суду призначене на 15:00. Воно пройде у відкритому режимі під головуванням судді Андрія Севчука.

Нагадаємо, вранці 21 липня 2020 року в Луцьку озброєний чоловік захопив автобус із пасажирами.

Через деякий час він висунув вимоги. Чоловік (швидко стало відомого, що його звуть Максим Кривош) хотів, щоб міністри і олігархи України, включаючи Коломойського, Ахметова, Авакова, Порошенко, Пінчука та інших, а також глави СБУ, судів, церков виклали в YouTube відео, де визнають себе "терористами в законі".

Пізніше в Мережі з'явилося відео президента Володимира Зеленського, який виконав вимогу терориста, закликавши дивитися фільм Земляни 2005 року. Після того, як правоохоронці затримали Кривоша, відео було видалено.

Автор: Діана Бель
Новини заразКонтакти