Потужний вибух і пожежа під Харковом: стали відомі подробиці трагедії

Повідомлення про НП надійшло близько 11:47 у середу, 28 жовтня / t.me/police_kh_region

НП сталася на газорозподільному пункті с. Березівське Дергачівського району.

На території газопереробної станції в Дергачівському районі Харківської області стався потужний вибух. Загинули дві людини, ще дев'ятеро - постраждали.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Нацполіції в Харківській області.

Повідомлення про НП надійшло близько 11:47 до служби 102. Після вибуху не було подальшого загоряння, проте виникло задимлення на площі близько 200 кв. метрів.

На місце події терміново виїхало керівництво Дергачівського відділу поліції, слідчо-оперативна група для з'ясування всіх обставин події.

t.me/police_kh_region

Пізніше в прес-службі ДСНС уточнили, що загоряння на місці вибуху все ж таки було.

«28 жовтня о 11:35 в с. Березівське Дергачівського району Харківської області на газорозподільному пункті стався вибух з подальшим горінням і частковим руйнуванням», - йдеться у повідомленні.

О 13:30 пожежа була ліквідована.

Також уточнюється, що загинули 2 людини (тіла виявлені під завалами), ще 8 осіб постраждали, їх госпіталізували в лікарню.

Вибух на газопереробної станції під Харковом
Вибух на газопереробної станції під Харковом
Вибух на газопереробної станції під Харковом
Вибух на газопереробної станції під Харковом
Вибух на газопереробної станції під Харковом

У свою чергу, директор Центру екстреної медицини та медицини катастроф Віктор Забашта повідомив, що двоє людей дістали опіки близько 60% тіла, їх повезли до Харкова. Решта постраждалих дістали травми різного ступеня тяжкості.

У лікарні швидкої та невідкладної допомоги перебуває 6 осіб. З них двоє - критичні, ще двоє - у важкому стані, розповів завідувач опіковим відділенням Харківської лікарні швидкої та невідкладної допомоги Аслан Цогоев.

Вибух на газопроводі під Києвом - що відомо:

Автор: Анна Ярославська
Новини заразКонтакти