Влітку «Єдині новини» зібрали для Сил оборони понад 42 млн гривень

Протягом трьох літніх місяців команди національного телемарафону «Єдині новини» організували та провели понад 400 зборів на потреби Сил оборони України. В межах оголошених ініціатив за літній період вдалося зібрати понад 42,6 млн. грн.

Збори проводилися у слотах всіх медіакомпаній-виробників телемарафону: 1+1 Media, Starlight Media, «Рада», «Ми – Україна» та Inter Media Group.

Найчастіше глядачі «Єдиних новин» підтримували збори на дрони: за три місяці на закупівлю різного роду безпілотників (FPV, нічні, розвідувальні і т.д.) було перераховано 17 млн 829 тис. грн. Також аудиторія марафону активно донатила на РЕБи та ремонти/закупівлю автівок для підрозділів Сил оборони (понад 5,5 млн грн).

Окрім того, спільно з партнерами медійниками та глядачами закрили збір у 10 мільйонів гривень на ударні морські дрони MAGURA V5 для Головного управління розвідки Міноборони.

Нагадаємо, з початку повномасштабної війни всіма виробниками телемарафону було реалізовано сотні масштабних фандрайзингових кампаній для потреб Сил оборони України та інших соціальних місій. Це невід’ємна частина функціонування марафону.

Тільки у 2024 році національний телемарафон «Єдині новини» організував та провів майже 900 зборів і зібрав майже 170 млн грн для українських воїнів.

Ми дякуємо глядачам телемарафону за систематичну і регулярну підтримку наших ініціатив та оперативне закриття зборів. Кожен з вас наближає перемогу України, підтримуючи і допомагаючи Силам оборони України.

Новини заразКонтакти